Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Portimmo

Portimmo
Rua Mestre Francisco Elias, Nº 10C
2500-236 Caldas Da Rainha
Portugal
+351 939 064 091
https://portimmo.pt

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting 2017

Medewerkers

Alex Auwerkerken

Makelaar

Fleur Dhaene

Social media

Valérie Mendes

Back office

Over Portimmo

Welkom bij Portimmo! Wij, Portimmo zijn een gerenommeerd immobiliënbedrijf gevestigd in de Zilverkust van Portugal. We zijn gespecialiseerd is in het assisteren van Nederlandssprekende klanten bij de aankoop van hun verblijf of bij een volledige verhuis naar Portugal. Met 8j ervaring aan de Zilverkust hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd vanwege onze betrouwbaarheid en professionaliteit in het begeleiden van klanten doorheen het hele aankoopproces. Wij hebben een diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en een uitgebreide expertise in de regio. Wij staan in om onze klanten te voorzien van gedegen advies over de beste locaties, eigendommen die aan uw wensen voldoen en alle juridische en administratieve aspecten die komen kijken bij de aankoop van een woning in Portugal. Portimmo begrijpt de specifieke behoeften en verwachtingen van Nederlandstalige klanten en biedt daarom diensten aan in hun moedertaal. Dit maakt de communicatie soepel en helpt ervoor te zorgen dat onze klanten volledig op de hoogte zijn van alle details en stappen in het proces. Ontdek Portimmo - Jouw betrouwbare gids naar een droomverblijf in Portugal! Aarzel niet langer en ontdek met ons de mogelijkheden voor jouw droomverblijf in Portugal. Bij Portimmo staan we klaar om jouw vastgoeddromen waar te maken.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Portimmo

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden