Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs De Zanding

Gelderland, Nederland

€ 520.900

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Deze vakantiewoning voor grotere gezinnen of kleine groepen combineert comfort met privacy. Comfort dankzij de aanwezigheid van maar liefst vier slaapkamers en een grote, gezellige living met open keuken en privacy dankzij wederom de vier slaapkamers en het feit dat dit type niet één maar twee badkamers herbergt. Daardoor versmelt in deze vakantiewoning het ‘thuisgevoel’ en de prettige vakantietintelingen tot één prettige symbiose: vakantiebeleving en rust en ruimte verpakt in een mooi recreatieobject met een dito tuin!Dat laatste maakt dat u bij mooi weer zo met een drankje in de hand op het terras kunt genieten van al het groen of anderszins kunt genieten van de tuin. Echter, ook in de koude maanden biedt de vakantiewoning die warmte die u zoekt. Dat wil zeggen figuurlijk gesproken, maar ook letterlijk want dit type is gebouwd met de duurzaamheidseisen die anno nu gesteld worden. Denk hierbij aan dubbele beglazing, de toepassing van onderhoudsarme materialen en de aanwezigheid van 100 procent isolatie.Het figuurlijke warme vakantiegevoel wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de vier slaapkamers en de twee badkamers zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet worden opgeleverd.Getoonde prijs is inclusief erfpacht.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID373532

ID makelaar2862

Prijs€ 520.900

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats EuroParcs De Zanding

Land Nederland

Regio Gelderland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning