Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

TEKCE

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

TEKCE
Calle el montículo 8 - Spain Homes Inmobiliaria - Benalmadena
29631 Málaga
Spain
+34951235959
https://tekce.com/
Standnummer - 154

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 200
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname 2023
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2004

Medewerkers

Yusuf Guler

Senior Adviseur

Jarno Harthoorn

Adviseur

Guilliano Moerman

Adviseur

Santiago de Cordoba

Costa Blanca Office Manager

Over TEKCE

TEKCE is een internationaal vastgoedbedrijf met een wereldwijde aanwezigheid. We hebben twintig kantoren in vijf landen; Spanje, Turkije, Noord-Cyprus, Zweden en de Verenigde Arabische Emiraten. Kantoren worden fysiek beheerd en zijn eigendom van TEKCE. We zijn meer dan 250 professionele makelaars, verenigd onder dezelfde regels, principes en enthousiasme over de hele wereld. Ons multinationale team spreekt meer dan 30 talen. Wij doen al onze zaken met advocaten/advocaten en hebben een eigen juridisch adviesbureau dat advocatendiensten levert. Ons juridisch adviesbureau is gevestigd in Spanje en levert wereldwijd diensten. TEKCE beschikt over een eenvoudige managementstijl die snelle besluitvorming mogelijk maakt, waardoor we afgestemd blijven op de behoeften van onze klanten. Ons bedrijf is organisch gegroeid via mond-tot-mondreclame. Ongeacht onze mondiale houding, bedienen we lokaal met onze experts. Ons team is onderling verbonden en biedt klanten een schat aan inzichten en betrouwbaar beleggingsadvies.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod TEKCE

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden