Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

ER Capital NV

ER Capital NV
Westplein 9
3016 BM Rotterdam
Nederland
010 - 288 1446
https://ercapital.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname 2023
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over ER Capital NV

ER Capital heeft een “buy to keep” strategie. Dit betekent dat we ons focussen op onroerend goed dat gedurende een langere termijn een goed rendement voor onze beleggers oplevert. Daarbij richten wij ons voornamelijk op Multi-tennant kantoren (met een oppervlakte tussen de 1.000 en 4.000 meter) en “light Industrial “gebouwen. Wij beleggen niet over de grens; al het onroerend goed dat wij beheren is in Nederland te vinden. Met betrekking tot leegstand hanteren we een “high sense of urgency” model. Iedere maand dat een verdieping leeg staat is een verloren maand en dat kan niet meer goedgemaakt worden! Daarom richten wij ons beleid zoveel mogelijk in op het voorkomen van alle leegstand. Onderdeel van dit beleid is dat we verhuurmakelaars goed belonen voor snelle verhuur. Ook zijn we bereid nieuwe (gegoede) huurders een aantrekkelijk aanbod te doen. In voorkomende gevallen is ER Capital geïnteresseerd in het gezamenlijk kopen of gedeeltelijk overnemen van onroerend goed. Voorwaarde daarbij is wel dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en dat ER Capital het management zal voeren. Onze werkwijze is pragmatisch en transparant. Knopen worden snel doorgehakt, beloften worden waargemaakt. Dat noemen we de ‘Rotterdamse aanpak’. Met als kenmerken: – korte lijnen voor maximale flexibiliteit en daadkracht; – heldere taal, solide argumenten; – oog voor wederzijdse belangen, loyaliteit. Dankzij deze aanpak is de bezettingsgraad van onze objecten uitstekend, is de controle op de kosten optimaal en hebben wij uitdagende groeiambities. ER Capital ziet altijd kansen. En u? Neem voor kansrijke, gezamenlijke acquisities in commercieel vastgoed contact met ons op. In goed vertrouwen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod ER Capital NV

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden