Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in EuroParcs Enkhuizer Strand

Noord-Holland, Nederland

€ 229.500

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Strak en modern, dat is het type Cube Split bij uitstek. Een 6-persoons vakantiewoning die door het landschap met veel water en door de omringende bomen nóg meer opvalt. Ook al doordat deze vakantiewoning in de Waterzone niet is voorzien van een plat dak, maar van een zogeheten lessenaarsdak. Dit hellende dak kent een aluminium afwerking met roeven, waarbij de boeidelen de kleur antraciet hebben. Ook dit type bestaat uit geveldelen afgewerkt met een houten gevelbekleding, maar dan wel in een speciaal profiel. In de Boszone past dit type woning naadloos in de groene omgeving omdat ze wordt verrijkt met een mos sedum-dak.Ook anderszins onderscheidt het type Cube Split zich. Deze 6-persoons vakantiewoning, die verkrijgbaar is in twee kleurstellingen, herbergt een master bedroom met een eigen badkamer. Ook de andere twee slaapkamers zijn luxueus ingericht, net als de tweede badkamer die bestaat uit een douchecabine, toilet en wastafel. De royale living met de open keuken die van alle gemakken is voorzien maakt dat je qua kwaliteit en beleving een uitroepteken zet achter dit type vakantiewoning. Daar draagt de veranda ook aan bij. Daarbij zijn er uitvoeringen beschikbaar met een extra grote veranda!

Open volledige omschrijving

EuroParcs Enkhuizer Strand

Deze woning is onderdeel van een nieuwbouwproject. Op de projectpagina vind je de volledige omschrijving en het individuele aanbod binnen dit project. Bekijk de projectpagina

Gegevens

Woning ID376540

ID makelaar2909

Prijs€ 229.500

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Europarcs

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning