Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Plexo Properties

Plexo Properties
Calle Candilera de la Torre
29650 Mijas
Spain
+34744623790
https://www.plexoproperties.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 3
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen EN,DE

Over Plexo Properties

Plexo Vastgoed: Uw toegangspoort tot droomhuizen aan de Costa del Sol Bent u op zoek naar uw droomhuis aan de zonovergoten Costa del Sol? Kijk dan niet verder dan Plexo Properties! , Met prijzen vanaf €150.000 en toegang tot meer dan 20.000 woningen te koop aan de Costa del Sol, zijn wij goed uitgerust om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning. Of je nu een ruime villa met panoramisch uitzicht of een gezellig appartement in de buurt van het strand wenst, wij hebben voor ieder wat wils. We zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke klantenservice tijdens het hele proces van het kopen van een huis. We bieden financieringsopties en juridisch advies, zodat de ervaring voor onze klanten soepel en probleemloos verloopt. Bovendien begrijpen we hoe belangrijk het is om rekening te houden met alle kosten die gepaard gaan met de aankoop van een woning in Spanje, zoals zegelrecht, hypotheekkosten, juridische kosten, enquêtes en energie-efficiëntie certificaten. We bieden zelfs een pre-approval hypotheekproduct, zodat u binnen 24 uur financiering kunt krijgen. Deze gestroomlijnde aanpak maakt het kopen van een huis aan de Costa del Sol efficiënt en toegankelijk. Bezoek onze website en kijk zelf

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Plexo Properties

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden