Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Willemstad

Curaçao

Vanaf € 298.000

Woonoppervlakte 146m2
Perceeloppervlakte 514m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Sunrise Villa.

Huis te koop met een uniek uitzicht en zwembad in het Caribisch gebied, aan de noordkust van het eiland Curaçao.

Het terrein is centraal gelegen in een nieuwe wijk, dicht bij het vliegveld, op een plateau met zicht op de zee en een groot stuk open land dat bestemd is voor natuurgebied. De woning is gelegen aan de rand van de klif met een spectaculair uitzicht op de oceaan.

De woning is volledig geïsoleerd en heeft een moderne open keuken, een woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een gastentoilet, een kantoorruimte met eigen entree, 2 voor porches waarvan 1 overdekt, 2 overdekte porches aan de achterkant en een lounge bij het zwembad.

De woning is gelegen op 5 minuten van de luchthaven en is ideaal voor korte termijn verhuur/vastgoedbeleggingen of voor persoonlijk gebruik.
Het terrein is 514m2 op de meetbrief maar er wordt wat extra ruimte gewonnen door de natuurlijke krommingen van de klif dat niet wordt mee gemeten door kadaster.

Het Huis heeft een H vorm om de woon - en slaapgedeelte gescheiden te houden voor maximale woon/slaapcomfort. Het huis is speciaal ontworpen voor dit terrein om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht.

Indeling:
Entree met een grote moderne pivotdeur en hoog plafond die doorloopt in de gang, het gastentoilet en de multifunctionele kamer met eigen entree die gebruikt kan worden als o.a. Kantoor en/of washok.
Het woongedeelte bestaat uit de keuken en de woonkamer. Het betreft een moderne open keuken en kookeiland met zicht op de woonkamer en 180 graden zicht op zee.
Vanuit de woonkamer is er toegang tot de achterporch en het zwembad.
Het woon - en slaapgedeelte zijn verbonden door een glazen gang. Vanuit de gang is er zicht op de voortuin en een schuifpui met toegang tot de achtertuin met zwembad. Aan het eind van de gang bevindt zich de algemene badkamer.

Het huis heeft 3 slaapkamers.
De Masterbedroom heeft zicht op de geweldige ruime achtertuin, het zwembad en de zee. Het beschikt over een eigen badkamer en patio met een elegante vrijstaand badkuip.
Grenzend aan de badkamer in de hal is de tweede slaapkamer, vervolgd door de derde slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een eigen entree.

Vanuit de hallen en de meeste ruimtes in het huis is er zicht op de unieke en rustgevende omgeving.
De patio’s zijn voorzien van een houten dek. De grote glazen schuifpuien creëren een ruim en open gevoel tussen de binnenruimtes en patio’s. Ook is er een zwembad met een lounge area om te genieten van het warme Caribische zon met een koele windje vanuit het noordoosten.

Het huis is volledig geïsoleerd inclusief moderne geïsoleerde ramen. Tevens zijn de ramen zwart geblindeerd voor extra isolatie en privacy. Verder is het huis voorzien van warm en koud water en is volledig gasloos. Dit zorgt ervoor dat het huis duurzaam, energiebesparend en groen is.

De bouw is al gestart !!!, reageer snel om nog inbreng te kunnen hebben bij de afwerking (Keuken,Badkamers,tegels,zwembad).

Het huis wordt binnen 60 dagen TURNKEY geleverd, na aankoop/aanbetaling.

Optioneel kan het huis zonder zwembad en/of keuken geleverd worden, informeer naar de aangepaste prijs.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID378202

PrijsVanaf € 298.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Adres

Adres Kaya Rhapis 28

Postcode 0000NA

Plaats Willemstad

Land Curaçao

Regio Nederlandse Antillen

Aangeboden door:

Daniel Schultz

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning