Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in San Fulgencio

Alicante, Spanje

€ 175.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 516m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

In de urbanisatie la Marina wacht een prachtige kans op jou: een prachtig stuk bouwgrond van 516m2 gelegen op een hoekperceel. Deze gunstig gelegen plek bevindt zich in een rustige woonwijk, op slechts 15 minuten loopafstand van de dichtstbijzijnde commerciële zone, waar je een breed scala aan voorzieningen vindt, zoals supermarkten, dokterspraktijken, het gemeentehuis, opticiens, dierenklinieken, banken, winkels, gezellige bars en voortreffelijke restaurants. Het adembenemende, ongerepte strand van La Marina en de serene dennenbossen liggen op slechts 5 minuten rijden, terwijl de luchthaven van Alicante in slechts 25 minuten met de auto te bereiken is.Op dit perceel kun je jouw droomhuis ontwerpen en bouwen met fantastische mogelijkheden! Laat ons je helpen om je visie tot leven te brengen in Spanje. Onze diensten omvatten het volledige proces, van het presenteren van ontwerpideeën en architectenplannen tot het verstrekken van offertes en het inschakelen van een professioneel bouwteam. We kunnen je zelfs begeleiden bij het inrichten van je nieuwe droomhuis, zodat je kunt genieten van een naadloze en probleemloze ervaring.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID379022

ID makelaarCBW-540815

Prijs€ 175.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 3177

Plaats San Fulgencio

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

CostaBlancaWoningen

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning