Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Felsoszentmárton

Hongarije

€ 38.157

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 767m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

De woning biedt u twee verdiepingen en op de begane vloer vindt u de woonkamer, de keuken en bijkeuken, een slaapkamer, de badkamer en een apart toilet. Op de verdieping drie slaapkamers en een toilet.De woning is stabiel, mar wel aan een opknapbeurt toe.

Het perceel is 767 m2 groot en in de tuin nog een bijgebouw en diverse (fruit)bomen.Aan voorzieningen zijn elektra en water aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal verwarmd op een hou gestookte CV. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.De woning staat in een rustige straat aan het einde van Felsőszentmárton. Felsőszentmárton is een middelgrootte plaats in het zuidwesten van Hongarije. Ligt op 1,5 km van de rivier de Drava en op een 20-25 km van de grotere plaatsen Barcs en Szigetvár waar u alle grotere inkopen kunt doen, maar ook naar een zwembad kunt gaan (ook thermaal bad), naar een restaurant, een terrasje etc. Voor de golfliefhebbers is er op een 40 km de mooie golfbaan van Hence.Leuke woning met best veel ruimte maar waar u wel dient te renoveren.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID379696

ID makelaar2043

Prijs€ 38.157

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Felsoszentmárton

Land Hongarije

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Hongaars Huis

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning