Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Legal Iuris Law & Tax Firm

22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht

Legal Iuris Law & Tax Firm
Urb. La Finca Golf, Local 50
03619 Alicante
Spain
(+34) 865 750 154
https://legaliuris.eu/
Standnummer - 533

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers 24
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm SL
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE,FR
Jaar van oprichting 2005

Medewerkers

Over Legal Iuris Law & Tax Firm

Legal Iuris is een onafhankelijk kantoor van Spaanse advocaten en belastingadviseurs met gekwalificeerde advocaten die diensten aanbieden voor de aan- en verkoop van stedelijke en landelijke eigendommen, in-house architecten, belastingadviseurs en moedertaalsprekers van het Nederlands die u zullen helpen met alles wat u nodig hebt voor de aankoop van uw woning in Spanje. Met 20 jaar ervaring bieden we ondersteuning bij verkoop en aankoop aan de hele Costa Blanca en Murcia, waarbij we ervoor zorgen dat uw aankoop te allen tijde legaal en veilig wordt uitgevoerd. Ons team zal zorgen voor het nakijken van contracten, het afhandelen van eigendomsdocumenten, vergunningen, notarisafspraken en meer. Daarnaast helpt onze belastingafdeling u graag met alle aspecten van belastingvereisten in Spanje.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Legal Iuris Law & Tax Firm

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden