Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Baan Keng Noi, Ban Khai, Chaiyaphum

Noordoost-Thailand, Thailand

Vanaf € 75.000

Woonoppervlakte 110m2
Perceeloppervlakte 1.600m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Een mooie villa op het platte land met 3 slaapkamers en 1 grote badkamer is te koop in Baan Keng Noi, district Ban Khai te Chaiyaphum. Verbluffend compleet huis met vele mogelijkheden en een grote ommuurde tuin voor eigen privacy. De woning wordt gemeubileerd verkocht.

Vraagprijs: THB. 2,6 MB
Perceelsoppervlakte: 1 Rai (1600 m2)
Woonoppervlakte huis: 110 m2
Overdekt terras achter woning: 30m2
Overdekt terras voor woning: 56m2

Aantal verdiepingen: 1

Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Eigendomsakte: 1 Chanote

Verkoopvoorwaarde: Contant (cash of bankcheque)


Deze woning is te koop voor mensen die hun dromen willen waar maken. In de woning is alles gelijkvloers gemaakt. De badkamer is in 2021 onlangs gerenoveerd en beschikt over een nieuw wandmeubel met extra kastruimte, verwarmde douchecabine, nieuw toilet en een nieuwe wasmachine. Natuurlijk zijn ook de vloeren en de wanden vernieuwd. Ook de keuken is een meesterwerk en opgeleverd in 2022. Deze keuken beschikt over een keramische kookplaat en een nieuwe vaatwasser. Verder de gebruikelijke attributen, die bij een keuken horen zoals afzuigplaat, grote koelkast, dubbele afwasbak en veel opbergruimte voor keukengerei en voedingsvoorraden.
Voor gasten en familie is er een aparte eetkamer, waar je gemakkelijk met meer dan 6 personen kan dineren. Elke slaapkamer wordt verkocht met bed en kastruimte! De woonkamer beschikt over een ruime bank en een nieuwe online TV. Natuurlijk is internet ook beschikbaar!
In de zomer zorgen 4 airco’s voor een aangename temperatuur in de woning. Een nieuwe CCTV installatie zorgt voor een extra aantal ogen als U niet thuis bent. Een veilig gevoel.

Dit object beschikt verder over twee andere gebouwen. Een overkapping voor de auto en berging voor allerlei materialen aan de achterkant van de woning. Er is een grote oprijlaan naast de woning aangelegd om gemakkelijk de auto te parkeren. Er is trouwens plek voor veel meer auto’s. Bij aankoop behoort de vernieuwde sala ook tot uw eigendom. Voor het huis is een extra onbestemde ruimte van 60 m2 met een extra toilet en douchegelegenheid. Deze ruimte werd gebruikt als restaurant. U kunt hier zo weer verder met koken of kooklessen. Baan Keng Noi heeft tot heden geen restaurant. Maar U kunt ook een technische winkel beginnen, een computerruimte voor de lokale jeugd, medische kliniek of een gastenverblijf maken. De keuze is aan U.

Om gezondheidsredenen moet de eigenaar afscheid nemen van dit object. De tuin is daarom nog kaal. Het was de droom van de eigenaar om een viskwekerij met als dubbelteelt het verbouwen van groenten te realiseren door gebruikt te maken van Solar energie. Op Youtube zijn filmpjes te bewonderen onder de naam “Agroponics”. Deze tuin is ook uitermate geschikt voor het aanleggen van een buitenkeuken. Er is ruimte voor een zwembad en ook voor vele fruitbomen. Een saunatuin of speeltuin voor kinderen behoort ook tot de mogelijkheden. Voor elke nieuw eigenaar zal bij de eerste bezichtiging een droom starten. Het is verstandig om de bezichtiging te plannen, omdat de eigenaren ook elders in Thailand onroerend goed bezitten en dus niet altijd aanwezig zijn.
U kunt bellen naar Khun Martin Tel: +0066(0)924575610 of contacten via Whatspp of Line; martinandlamai of de mail: martinvandamme0321@gmail.com

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID380029

PrijsVanaf € 75.000

Bouwjaar 2013

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Specificaties

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Patio Ja

Parkeerplaats Ja

Gemeubileerd Ja

Garage Ja

Adres

Adres 172 Moo 5, Tambon: Non Samran

Postcode 36240

Plaats Baan Keng Noi, Ban Khai, Chaiyaphum

Land Thailand

Regio Noordoost-Thailand

Aangeboden door:

Martin van Damme

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning