Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Hansson & Hertzell Real Estate

Hansson & Hertzell Real Estate
Calle Canonigo Torres 8
03181 Torrevieja
Spanje
+31 6 57176712
https://hanssonhertzell.se/nl/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 6
Ondernemingsnummer / KVK: ES B54581640
Bedrijfsvorm Commanditaire vennootschap (cv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR

Over Hansson & Hertzell Real Estate

Als een van de meest vooraanstaande makelaarskantoren in regio, bieden wij kwaliteits herverkoop, nieuwbouw en commercieel onroerend goed aan de Costa Blanca, van Denia tot Cartagena, en kunnen we ook oplossingen op maat aanbieden voor grotere investeringen. Wij zijn een Scandinavisch bedrijf dat onze klanten waardeert door transparantie kennis en een zeer persoonlijke service aan te bieden. Ons brede netwerk zorgt ook voor een soepel verloop van start tot finish. We hebben een grote portefeuille van kwaliteits herverkoop eigendommen en door samenwerkingen hebben we toegang tot 80% van alle panden op de markt. We hebben ook onze eigen exclusieve woningen die u nergens anders vindt. Dat is waarom wanneer u bij ons bent, u niet naar een ander bureau hoeft te gaan. Met onze nieuwbouwprojecten zorgen we ervoor dat onze klanten worden gekoppeld aan de beste oplossing voor een geschikt huis. We bieden onze klanten een grondige marktanalyse,op maat gemaakte inspectiereizen in de region van keuze en organiseren afspraken met banken, advocaten en notarissen voor een stressvrij, rimpelloos proces. Zodra de sleutels bij de notaris zijn overhandigd, is dit het begin van iets nieuws. We zijn hier om te helpen met alles, van decoraties, renovaties, verhuur of zelfs alleen maar internetten. We zijn trots op onze after-sales service, waar onze klanten zich blijven op beroepen. Het is vaak een nerveuze ervaring om onroerend goed in het buitenland te kopen, dus we proberen altijd om ervoor te zorgen dat onze klanten zich veilig voelen zodra het avontuur begint.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Hansson & Hertzell Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden