Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Torrevieja

Valencia, Spanje

€ 230.900

Woonoppervlakte 63m2
Perceeloppervlakte 115m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Mooi project op een unieke locatie, omgeven door rust en mooie plekken zoals de Laguna Rosa Salada. De mooie zandstranden aan de Middellandse Zee en verschillende golfbanen zijn gemakkelijk te bereiken, evenals twee grote winkelcentra. Vanaf het dakterras heeft u prachtig uitzicht over de lagune en de prachtige zoutmeren van Torrevieja. In totaal zullen er 100 bungalows worden gebouwd en zijn er verschillende types met 2 of 3 slaapkamers beschikbaar, alle bungalows beschikken over 2 badkamers met vloerverwarming. De laatste fases worden nu gebouwd, er is nog keuze uit een 10-tal appartementen.De parkeerplaatsen en de bergingen zijn te koop voor € 8.000,-en bevinden zich in de ondergrondse prive garage. De begane grond bungalows beschikken over een terras en de bungalows op de eerste verdieping beschikken over een groot balkon en een dakterras met mooi uitzicht. Tevens is er een gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke zwembaden. De genoemde prijs is de vanaf prijs voor dit type (2 slaapkamers en 2 badkamers). Neemt u voor informatie over de verschillende types binnen dit project contact met ons op.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID382306

ID makelaarCLD-1722NB

Prijs€ 230.900

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3180

Plaats Torrevieja

Land Spanje

Regio Valencia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning