Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Estepona

Malaga, Spanje

€ 4.850.000

Woonoppervlakte 794m2
Perceeloppervlakte 2.500m2
Aantal badkamers 9
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Deze prachtige luxe nieuw gebouwde villa bevindt zich in Casasola, Estepona direct naast Marbella. Deze tweedelijns strandvilla staat op een groot perceel van 2.500m2. De grote parkeerplaats voor meer dan vijf auto's en de tuin brengen u naar de entree van deze supermoderne villa waar u via de grote, lichte hal uitkomt op de woonkamer. Elke ruimte van dit pand is mooi, groot en voortreffelijk Via een brede trap komt u bij de verschillende slaapkamers. Deze woning heeft vijf slaapkamers met elk een eigen badkamer en een apart gastenappartement. De woonkamer grenst aan de eetkamer en een geïntegreerde designkeuken verenigt de drie delen met grote harmonie. Aan het einde van de woonkamer laten enorme ramen een groot overloopzwembad en een tuin zien. Een bar met barkrukken ingebouwd in het zwembad maakt dit exclusieve eigendom compleet. Links van de woonkamer vinden we een bioscoop of speelkamer. Deze kamer komt ook uit op het zwembad en de tuinen. De tweede verdieping heeft de vijf slaapkamers, elk met eigen badkamer en inbouwkasten. Vanaf de bovenverdieping is er toegang tot de dakterrassen met prachtig uitzicht over de bergen en op de Middellandse Zee.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID382365

ID makelaarCLDSR-7350

Prijs€ 4.850.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 29680

Plaats Estepona

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning