Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Imperia

Ligurië, Italië

Vanaf € 1.200.000

Woonoppervlakte 236m2
Perceeloppervlakte 1.500m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Wat een schitterend project! Gebouwd met lokale natuursteen. Mogelijk om het persoonlijk te bezoeken. Binnenkort drone beelden en video's.

Vakantievilla RUBINO - één van de prachtige 7 luxe villa's die worden gebouwd in Italië - kan al bezichtigd worden (nog niet compleet). De bouwwerkzaamheden zijn in 2023 gestart.

De villa's "SANTA LUCIA" bevinden zich in Imperia, een stad aan de westkust van Ligurië, begrensd door de nabijgelegen Costa Azzurra. De locatie en uitzicht is te vergelijken met Amalfikust regio.

STRUCTUUR

De geplande ingreep bestaat uit de realisatie van een gebouw met een volledig bovengrondse verdieping met een plat dak en een gedeeltelijk ondergrondse verdieping.
De residentie werd met de grootste zorg ontworpen in het ontwerp van zowel het interieur als het exterieur, waardoor het gebouw de optimale oriëntatie heeft waarvan elke woning kan profiteren, zowel vanuit het oogpunt van energie als distributie.
Het huis is gericht op het oosten om een ​​lichte en comfortabele omgeving te verkrijgen.
Door middel van verschuifbare zonneschermen is het mogelijk om daglicht en privacy te filteren en te reguleren, wat de gevels levend en dynamisch maakt.
Binnen vinden we op de bovenverdieping een kitchenette met relatieve eethoek en een woonkamer, terwijl er op de benedenverdieping drie slaapkamers zijn.
Het project voorziet ook in de bouw van een sauna en een fitnessruimte.
Het gebouw voldoet aan de strengste structurele anti-seismische en veiligheidsparameters.

MATERIALEN

Aan elke fase van het ontwerp wordt bijzondere aandacht besteed, met zorg voor elk detail en voor de keuze van de beste materialen.
De draagconstructie is gemaakt in c.a. met externe bakstenen sluitingen met hoge thermische en akoestische prestaties.
Verder is de constructie gepland van een spouw die alleen van buitenaf toegankelijk is, om het huis volledig te isoleren.
Het dak zal plat zijn, met een helling van 1% om het regenwater goed door te laten stromen.
De gevels van het souterrain worden bekleed met lokale natuursteen. De bovenverdieping wordt gepleisterd. Alle verhogingen zullen worden gekenmerkt door grote ramen gemaakt van aluminiumconstructies met driedubbele beglazing, welke zorgt voor meer bioklimatisch en akoestisch comfort.
De zonneschermen, gemaakt van aluminium of hout, zorgen ervoor dat de kamers verduisterd kunnen worden.
De vloeren en muren zijn van eerste keuze steen en groot formaat steengoed geselecteerd om een ​​superieure ervaring te bieden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID383142

PrijsVanaf € 1.200.000

Bouwjaar 2023

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Balkon Ja

Patio Ja

Sauna Ja

Adres

Plaats Imperia

Land Italië

Regio Ligurië

Aangeboden door:

Alina Vacari

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning