Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

EuroParcs Ossiacher See

Karinthië, Oostenrijk

€ 129.500 - € 249.500

EuroParcs Ossiacher See

  • Gelegen nabij de Ossiacher See, een waterparadijs in de zomermaanden

  • Skipistes van Gerlitzen liggen op korte afstand

  • Fraai wandel- en fietsgebied

EuroParcs Ossiacher See (Ostriach 67, 9570 Ostriach, Oostenrijk) ligt op enkele minuten rijden van de Ossiacher See waarvan de watertemperatuur in de zomer dik boven de twintig graden Celsius is en om die reden geliefd is bij zwemmers, watersporters en waterrecreanten. Verder zijn op een half uur rijafstand de skipistes van Gerlitzen gesitueerd. Die zijn goed voor 45 kilometer aan pistes en 15 kilometer aan skiroutes in verschillende moeilijkheidsgraden. Het skigebied, gelegen op een hoogte van 700 tot ruim 1900 meter, wordt ontsloten door tien skiliften.

Het vakantiepark ligt ook anderszins ideaal: op een kwartier afstand van Villach, de een-na-grootste stad van Oostenrijk en op een half uur van hoofdstad Klagenfurt.

Verder bent u met de auto in anderhalf uur in de historische stad Udine aan de Italiaanse kant van de grens en binnen twee uur op de weelderige brede stranden van de badplaats Grado aan de Adriatische Zee. Tweeënhalf uur duurt de autoreis naar Venetië, Triëst is op twee een uur en een kwartier gelegen. Verder ligt het prachtige Nationaal Park Triglav, befaamd om zijn vele rivieren en diepe kloven en genoemd naar de berg die tevens het nationale symbool van Slovenë is, op een uur rijafstand.

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op een absolute A-locatie? Informeer dan naar de beschikbaarheid.

Gegevens

Project ID383225

Prijs€ 129.500 - € 249.500

Aantal units 74

Woonoppervlakte 19 - 60m2


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres 67

Postcode 9570

Plaats Ossiach

Land Oostenrijk

Regio Karinthië

Aangeboden door:

EuroParcs Verkoop

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project