Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

EuroParcs Enkhuizer Strand

Drenthe, Nederland

€ 150.000 - € 325.000

EuroParcs Enkhuizer Strand

  • Water, strand én bos

  • Gelegen op een stukje onvervalste (Noord-)Hollandse historie

  • Vrijwel naast een binnenzwembad

Water, strand én bos: EuroParcs Enkhuizer Strand geeft nóg diversiteit en diepgang aan het begrip vakantiebeleving. Het vakantiepark is onderverdeeld in drie zones die elk een geheel andere sfeer uitdragen. De drietrapsraket tot een vakantiebeleving++ ligt in de glinstering in de ogen die de Boszone, Waterzone en Strandzone oproepen bij jong en ouder. De in totaal 154 vakantiewoningen die wij gaan realiseren passen verder in aanblik en inrichting bij de rijke geschiedenis van de regio. Van de 154 woningen worden er 32 aan het strand, 44 bij het binnenwater en 78 in het bos gebouwd.

EuroParcs Enkhuizer Strand (Immerhornweg 15, 1601 DC Enkhuizen) is gelegen op een stukje onvervalste (Noord-)Hollandse historie. De locatie is het westelijkste puntje van Noord-Holland in hartje West-Friesland en kan geduid worden met de status ‘triple A’: naast het beroemde Zuiderzeemuseum, naast het themapark Sprookjeswonderland, naast een groot recreatieterrein met dito zandstrand in wording, vrijwel naast een binnenzwembad en op loopafstand van de fraaie zeventiende-eeuwse binnenstad van Enkhuizen.

Aansluitend gaan wij onze nieuwste parel aan onze parelmoerketting verrijken, oppoetsen en bijslijpen zodat het faciliteiten- en voorzieningenniveau past bij het niveau van onze andere parken. Dat houdt in onder meer veelzijdige horeca, buitenspeelvoorzieningen en het creëren van een centraal ontmoetingspunt waar omheen van alles te doen is.

Vanuit Enkhuizen bent u in een kwartier in Hoorn en Medemblik (met zijn monumentale kasteel Radboud). Amsterdam en Den Helder liggen op een klein uur rijden, Alkmaar op driekwartier.

Tussen Enkhuizen en Almere kijkt u tenslotte uit op de Marker Wadden, een natuurgebied met de Waddeneilanden als inspiratie en dat tot meer diversiteit in de natuur in het Markermeer moet leiden. Om deze eilanden te zien moet u via de Houtribdijk naar Almere rijden waar vanaf Bataviastad een boot naar de Marker Wadden gaat. Het natuurgebied omvat vijf eilanden van in totaal 750 hectare.

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op een absolute A-locatie? Informeer dan naar de beschikbaarheid.

Gegevens

Project ID383228

Prijs€ 150.000 - € 325.000

Aantal units 154


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen


Adres

Adres Immerhornweg 15

Postcode 1601 DC

Plaats Enkhuizen

Land Nederland

Regio Drenthe

Aangeboden door:

EuroParcs Verkoop

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project