Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

de stacaravanmakelaar

de stacaravanmakelaar
Elkerzeeseweg 45C
4322 NA Scharendijke
Nederland
+31 6 11775405
https://stacaravanmakelaar.nl/

Aanwezig op beurs:

4 - 6 oktober Brabanthallen Den Bosch
19 - 20 oktober 2024 Flanders Expo Gent
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 22054033
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over de stacaravanmakelaar

Nederland kent talloze campings en vakantieparken gevuld met stacaravans en chalets. Voor veel mensen is het dé manier om naast hun woning een eigen vakantieadres te hebben. Jaren geleden riepen Jan Deurloo en Colinda Kort in Zeeland de stacaravanmakelaar in het leven, voor aan- en verkoopbemiddeling van jouw vakantieadres. Jan en Colinda werkten samen in de caravanhandel en konden klanten prima aan een nieuw chalet of stacaravan helpen, maar niet met de verkoop van hun ‘oude’. Toen bedachten ze dat het een goed idee kon zijn om daar een bemiddelingsbureau voor op te zetten. In Zeeland sloeg het goed aan en er kwamen steeds meer regio’s bij. Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels in heel Nederland actief zijn. In Duitsland en België wordt dat ook steeds meer. Het belangrijkste uitgangspunt van de stacaravanmakelaar is dat we vanuit de klant willen denken. Wat zijn jouw wensen en wat past er het beste bij je situatie? Het gaat er niet om zo snel en veel mogelijk te verkopen. Het moet goed voelen. Wij doen niets als het niet goed voelt. Sfeer proeven op locatie is een vereiste en de stacaravanmakelaar is dan ook dagelijks op een camping of vakantiepark te vinden. Uiteraard op pad met een geïnteresseerde of... op zoek naar nog meer mooie plekjes!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod de stacaravanmakelaar

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden