Bezoek de beurs

20 - 21 Januari 2024 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

de stacaravanmakelaar

de stacaravanmakelaar
Elkerzeeseweg 45C
4322 NA Scharendijke
Nederland
+31 6 11775405
https://stacaravanmakelaar.nl/

Aanwezig op beurs:

14 - 15 oktober 2023 Flanders Expo Gent
20 - 21 Januari 2024 Mecc Maastricht
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 22054033
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Over de stacaravanmakelaar

Nederland herbergt talloze campings gevuld met stacaravans en chalets. Voor veel mensen de manier om naast hun woning een eigen vakantieparadijsje te hebben. Jan Deurloo en Colinda Kort riepen in Zeeland een aantal jaar geleden de stacaravanmakelaar in het leven, voor aan- en verkoopbemiddeling van die kleine vakantieparadijzen. Jan en Colinda werkten samen in een caravanhandel en konden klanten prima aan een nieuwe stacaravan helpen, maar niet met de verkoop van hun ‘oude’. Toen bedachten ze dat het wel eens een goed idee kon zijn om daar een bemiddelingsbureau voor op te zetten. Dat sloeg in Zeeland goed aan en langzamerhand kwamen er steeds meer regio’s bij: -Gelderland (Jos en Chantal Boterman) -Bruinisse -Brabant/Limburg (Jan Kees Bekius) -Italië (Vera) -Noord-Holland (Rob Kuiper) -Zuid-Holland (Jan Mackloet) Inmiddels is de stacaravanmakelaar dé specialist op dit gebied in Zeeland, Schouwen-Duiveland, de Zuid-Hollandse eilanden & Tholen, Brabant, Limburg, Gelderland, Overijssel, en Noord-Holland. Maar ook in het buitenland zijn we actief; in Duitsland, België en Italië. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat we vanuit de klant willen denken. Wat zijn diens wensen en wat past er het beste bij zijn situatie? Het gaat er niet om zo snel en veel mogelijk te verkopen. Het moet wel goed voelen. Wij doen niets als het niet goed voelt. Sfeer proeven op locatie is een vereiste en de stacaravanmakelaar is dan ook dagelijks wel op een camping of park te vinden. Uiteraard op stap met een geïnteresseerde of... op zoek naar nog meer mooie plekjes!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod de stacaravanmakelaar

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden