Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Lux Realty Bonaire

Lux Realty Bonaire
Kaya Herman J Pop 8
- Kralendijk
Bonaire
+5997019033
http://www.luxrealtybonaire.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 1
Ondernemingsnummer / KVK: 14460
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over Lux Realty Bonaire

Uw persoonlijke aan- en verkoopmakelaar voor vastgoed van eerste klas in Bonaire, Caribisch Nederland. Wil je onroerend goed kopen of verkopen op Bonaire? Of het nu gaat om een nieuwe thuis, vakantiewoning of investering, bij mij ben je op de juiste plek. Ik kan je helpen een match te vinden en je stap voor stap te begeleiden door het hele proces. Met contacten in de bouwsector en de overheid blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het eiland. Veel eigendommen bevinden zich langs de kust of in de buurt van natuurgebieden, waar speciale voorschriften van toepassing zijn. Met mijn achtergrond in milieubeleid en ervaring op het eiland weet ik waarop je moet letten. Heb je een uniek geval of verzoek? Geen probleem, want ik weet welke organisaties of afdelingen waarschijnlijk een antwoord hebben. Wil je meer weten over de diensten die ik aanbied? Bezoek mijn te koop pagina voor unieke ontwikkelingsprojecten. Of huur me in als jouw aankoopmakelaar als je al hebt gevonden wat je zoekt en behoefte hebt aan de begeleiding van een expert.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Lux Realty Bonaire

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden