Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Torrevieja

Valencia, Spanje

€ 246.000

Woonoppervlakte 140m2
Perceeloppervlakte 182m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Met enthousiasme laten we u deze woningen in Los Balcones zien, als u kiest voor een duplex, kunt u kiezen tussen uitzicht op de lagune of de middagzon, en tussen een boven- of benedenverdieping. In elk van de gevallen heb je een fantastisch huis baadt in natuurlijk licht, met een ruime woonkamer die overgaat in de keuken. Als uw keuze de bovenverdieping is, kunt u genieten van het uitzicht of zonnebaden in het grote solarium. En als u kiest voor de begane grond, kunt u een eigen kelder aan het terras toevoegen die u kunt gebruiken als gastenverblijf, als speelkamer voor de kinderen, of gewoon als die speciale ruimte om te genieten met familie en vrienden. .. Ik laat het aan u over!Wat uw keuze ook is, zult u genieten van de ervaring van het leven in een exclusieve woonwijk vol grote gemeenschappelijke ruimtes voor natuurlijke recreatie, weelderige tuinen, een bio-gezonde ruimte, kinderspellen en natuurlijk 2 grote gemeenschappelijke zwembaden, een voor volwassenen en een voor kinderen.Kortom, wij bieden u de mogelijkheid om onze mediterrane levensstijl te leven en deze helemaal de uwe te maken.hebben de fotos u interesse gewekt of wilt u meer informatie?neem dan gerust contact met ons op.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID384215

ID makelaarCLD-2644NB

Prijs€ 246.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3180

Plaats Torrevieja

Land Spanje

Regio Valencia

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning