Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Banos Y Mendigo

Murcia, Spanje

€ 740.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Spaanse Casa presenteert u met bijzondere trots de villa Bungalow op Golf resort Altaona Golf and Country Village nabij Murcia. In villa Bungalow zijn alle ruimtes gericht op het uitzicht op uw zwembad en de golfbaan. De glazen puien versterken het gevoel dat u één bent met de omgeving. Op Altaona is dit de enige gelijkvloerse villa met een privé dakterras. Uw vier slaapkamers hebben allen een badkamer en-suite en de hoofdslaapkamer heeft daarnaast ook een inloopkast! Vanaf uw privé dakterras heeft u een subliem uitzicht over de omgeving, de golfbaan en richting de bergen. Uw zwembad is groot en heeft een pre-installatie voor verwarming en beschikt tevens over een buitendouche. Uiteraard is uw luxueuze villa gebouwd en afgewerkt met de allerbeste materialen. Door de gehele villa is sfeervolle en moderne LED-verlichting aangelegd in het plafond. Uw moderne keuken is wit en is voorzien een eetbar. Het witgoed in uw keuken is van het merk Bosch. Ook uw wasmachine-droger is van dit merk. En uw design badkamers zijn voorzien van een exclusief meubel, hangend toilet, vloerverwarming en ingebouwde LED-verlichting. Uw villa is voorzien van moderne domotica waarmee u vanaf uw tablet de verlichting, het alarm, de zonneschermen, airconditioning, verwarming en eventuele overige automatisering kunt bedienen. Dit vindt u alleen in villa's van dit hoge niveau. Wat een geweldige luxe! Uw perceel is 1000 m2 groot en heeft een prachtige en grote tuin voorzien van verlichting en een irrigatienetwerk. U kunt uw auto overdekt parkeren op uw eigen perceel welke toegankelijk is via een automatisch toegangshek van exclusief ontwerp. Alles in deze villa ademt luxe en comfort uit. Het ontbreekt u aan niets en u geniet de gehele dag door. Deze villa is vanzelfsprekend geschikt voor permanente bewoning. Begin 2020 is de showvilla gereed en kunt u uw toekomstige villa zelf ervaren. Graag laten wij u kennismaken met de locatie en omgeving. Spaanse Casa heeft voor u een brochure beschikbaar zowel digitaal als papier met alle informatie over de villa, de golf en de omgeving.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID384627

ID makelaar3265-03747/3737

Prijs€ 740.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Postcode 30155

Plaats Banos Y Mendigo

Land Spanje

Regio Murcia

Regio Costa Calida

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Murcia Dreams

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning