Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Roompot Real Estate

Roompot Real Estate
Schuverweg 2
4462 HK Goes
Nederland
+31(0)113 - 303030
https://www.roompotrealestate.nl/

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,DE
Jaar van oprichting

Medewerkers

Marloes Wisse

Marissa van Oudenaarde

Irene Mulder-Wondergem

Marc Hogendoorn

Miranda Lievense

Dominique Prins

Over Roompot Real Estate

Roompot Real Estate, zelfstandig onderdeel van de Roompot Group, is dé specialist in recreatief onroerend goed. Van nieuwbouw tot bestaand. Door de volledige samenvoeging van ontwikkeling en verkoop heeft Roompot Real Estate een eigen en unieke werkwijze. Investeren in recreatief onroerend goed met Roompot label staat garant voor recreëren op topniveau en waardevast beleggen. Met de focus op toplocaties wordt door ons team enthousiast gewerkt aan de ontwikkeling van toonaangevende vakantieverblijven. De jarenlange ervaring met én kennis van recreatief onroerend goed is de solide basis van onze ontwikkelings- en verkoopafdeling. In nauwe samenwerking met onder meer de Roompot Eigenarenservice, Roompot Living en partners op het gebied van financiën en fiscaliteit bieden wij u een totaaloplossing én maatwerk bij de aanschaf van uw tweede (t)huis met Roompot label. Wat kunt u van Roompot Real Estate verwachten? -Kwalitatieve recreatiewoningen op toplocaties -Persoonlijke begeleiding in het aankoopproces met advies op maat -Zorgeloze verhuur en beheer door marktleider Roompot -Jarenlange ervaring -Betrouwbaarheid en transparantie -Verhuur via Roompot Zorgeloos verhuren? Wanneer u uw vakantiewoning van Roompot Real Estate wilt verhuren, dan ontzorgt Roompot u bij beheer en exploitatie. Met Roompot als partner heeft u hierin ook niet de minste speler; met meer dan 50 jaar ervaring weten zij precies hoe de markt werkt en hoe uw woning tijdens de te verhuren periode optimaal rendeert. Roompot is uitgegroeid van een camping in het Zeeuwse Kamperland naar marktleider in het aanbieden van vakantieparken op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Roompot Real Estate

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden