Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in La Cala De Mijas

Malaga, Spanje

€ 1.770.000

Woonoppervlakte 276m2
Perceeloppervlakte 538m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Welkom bij deze luxe nieuwbouw off-plan villa's gelegen in Cala de Mijas, aan de Costa del Sol. Dit is een complex van drie prachtige villa's aan de kust met uitzicht op de Middellandse Zee. Elk van de villa's heeft een prachtig uitzicht op zee en biedt u de mogelijkheid om te genieten van een leven met 320 zonnige dagen per jaar. Elke villa heeft een modern interieur, met prachtige verdelingen en hoogwaardige afwerkingen. De villa is verdeeld over 4 verdiepingen. U vindt ruime woon- en eetkamers samen met een open keuken. De grote slaapkamers hebben een eigen badkamer en u kunt ervoor kiezen om in uw tuin of op het dakterras van de zon te genieten. Er komt een domoticasysteem voor de installaties van het pand. Er komt een volledig ingerichte keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur. Daarnaast is er een lift die van het garageniveau naar het zonnedek leidt. Als klap op de vuurpijl ligt er in de tuin een privézwembad. Bovendien kunt u elke villa zo aanpassen dat deze in alles op uw droomhuis lijkt. De villa's hebben snelle en gemakkelijke toegang tot steden met een levendig sociaal en cultureel leven en bieden de mogelijkheid om te genieten van recreatieve activiteiten gerelateerd aan de zee en golf. Wilt u meer weten over deze exclusieve villa’s? Aarzel alstublieft niet contact met ons op te nemen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID389132

ID makelaarCLDS-7517NB

Prijs€ 1.770.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Plaats La Cala De Mijas

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Casa Las Dunas

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning