Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Ondernemen-Frankrijk

Ondernemen-Frankrijk
Molenstraat 109 E
4201 CW GORINCHEM
Nederland
0031 6 52 44 60 15
https://www.ondernemen-frankrijk.nl

Aanwezig op beurs:

9 - 10 maart 2024 Flanders Expo Gent
22 - 24 maart 2024 Jaarbeurs Utrecht
Aantal werknemers
Ondernemingsnummer / KVK: 89952952
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Eerste beursdeelname
Totaal aantal beursdeelnames
Wij spreken de volgende talen NL,EN,FR
Jaar van oprichting

Medewerkers

Nicole Van Maastricht

Senior Consultant

Ronald Claes

Senior Consultant

Over Ondernemen-Frankrijk

Ondernemen-Frankrijk is een gespecialiseerd tweepersoons bureau, geleid door Nicole van Maastricht en Ronald Claes. Het bureau is erkend als specialist voor de ondersteuning van Nederlanders en Vlamingen bij emigratie naar Frankrijk, aankoop en verkoop van vastgoed en ondernemersplannen in Frankrijk. Nicole en Ronald hebben alle twee meer dan dertig jaar ervaring op de Franse markt : Nicole als juriste, Ronald als financieel adviseur. Sinds de opstart werken zij voornamelijk voor particulieren en kleine bedrijven. Naast advies en begeleiding bieden zij ook hands-on uitvoering aan van administratieve en juridische procedures rondom de oprichting en inschrijving van kleine bedrijven in Frankrijk. Zij verzorgen ook consulten, presentaties, workshops, cursussen en borrels om particulieren en toekomstige kleine ondernemers in Frankrijk te ondersteunen.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Ondernemen-Frankrijk

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden