Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Guardamar Del Segura

Alicante, Spanje

€ 360.000

Woonoppervlakte 80m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Dit is een nieuwbouwproject bestaande uit 135 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, ontworpen op een minimalistische manier en met hoge kwaliteitsnormen, de moderne architectuur harmonieert met grote open ruimtes, de natuur en het zwembad, en biedt een unieke en rustige omgeving.De penthouses hebben een glazen oppervlak met uitzicht op groene zones, zwembaden en vanaf het terras uitzicht op de zoutlagune van La Mata. De urbanisatie El Raso, waar dit project zich bevindt, is rustig, groen, met brede, niet drukke straten, waarlangs prachtige privévilla's staan en een aantal lage appartementenblokken aan het einde (het is zeker geen overvolle urbanisatie). El Raso is zeer comfortabel om in te wonen of tijdens vakanties te verblijven. Er is een goed ontwikkelde infrastructuur – binnen 5 minuten rijden van het project zijn er supermarkten, restaurants, bars, diverse winkels, een apotheek, een dierenkliniek en alles wat u nodig heeft behoefte aan een comfortabel en aangenaam leven.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID390698

ID makelaarNRE 5024

Prijs€ 360.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3140

Plaats Guardamar Del Segura

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Nelemans Real Estate

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning