Bezoek de beurs

29 sept. - 1 okt. 2023 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Chalet in Epe

Gelderland, Nederland

€ 129.500

Woonoppervlakte 46m2
Perceeloppervlakte 300m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Een prachtig nieuw chalet te koop op de Veluwe

Dit chalet, model Hansson Zeebonk, is gemaakt door een Nederlandse bouwer en staat op een mooi plekje in Epe. Bijzonder aan deze bouwer is het hoge afwerkingsniveau en de goede isolatiewaarde. Een perfect chalet om in te vertoeven, zowel in de zomer als in de winter. Dit model Hansson Zeebonk heeft een standaard indeling met twee slaapkamers, een keuken, een badkamer en niet te vergeten een apart toilet. Dit wordt door veel mensen als ideaal aanschouwen voor privacy en comfort. De ruime woonkamer heeft hoge ramen waardoor er veel licht naar binnen valt en schuifdeuren om naar het terras te gaan. Het ideale aan schuifdeuren is dat je deze open kan zetten om door te luchten, zonder dat ze net als bij openslaande deuren helemaal open moeten. Er moeten alleen nog wat leuke meubeltjes uitgezocht worden, maar daarna kun je er gelijk van genieten.

Ook kun je optimaal genieten van de omgeving waar het chalet staat. Recreatiepark het Eperwoud ligt op loopafstand van het plaatsje Epe en midden op de Veluwe. Alles wat je maar kunt verzinnen is te doen in deze omgeving, wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen, suppen, wild spotten en ga zo maar door. Het park zelf heeft ook een aantal faciliteiten, namelijk een speeltuin en eetgelegenheid in het restaurant en cafetaria. Op het nieuwe gedeelte van de camping 'Veluwte' hebben we naast dit model nog een aantal andere modellen chalet te koop. Genoeg opties die we je kunnen laten zien, dus kom jij snel een keertje langs?

Verhuur met rendement
Als je dit chalet wilt verhuren dan maak je gebruik van de Veluwe Verhuurbemiddeling, een professionele partij die alles voor jullie ontzorgt.
Veluwe Verhuurbemiddeling heeft goede contacten met het park het Eperwoud en handelt in de lijn van de toekomstvisie van dit mooie park. Op deze manier verhuren, geeft een grote meerwaarde zonder zorgen.Laat jullie chalet daarom niet onnodig leeg staan en geef gasten de kans om de Veluwe te verkennen. Verhuur zonder gedoe, met een maximaal rendement. Je hebt de keuze uit een bruto vast rendement of je gaat slim een flexibele afspraak aan met dagelijkse prijsoptimalisatie. Natuurlijk is er ook de keuze om helemaal niet te verhuren, het is helemaal aan jullie.

Jaarhuur & Info
Permanente bewoning is op Recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
De huur/parklasten bedragen € 3.250,- per jaar.
Deze prijs is inclusief de BTW en inclusief tuinaanleg.

Contact
Op het 'Veluwte' gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast dit mooie chalet nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park.
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nl.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID391127

Prijs€ 129.500

Bouwjaar 2022

Woningtype Chalet

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Tuin Ja

Adres

Adres Tongerenseweg 126

Postcode 8162 PP

Plaats Epe

Land Nederland

Regio Gelderland

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Zeeuwse Chalets

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning