Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vakantiewoningen in de bergen bij Nesbyen inclusief ruime kavel.

Noorwegen

€ 365.000 - € 470.000

Vakantiewoningen in de bergen bij Nesbyen inclusief ruime kavel.

  • Moderne vakantiewoningen in de bergen bij skigebied met sneeuwzekerheid

  • Skiliften en golfbaan op loopafstand. Routes voor langlaufen en mountainbiken voor de deur

  • Populair in de winter én zomer

Met passie presenteren Norcab en Abea hierbij samen een prachtige nieuwe bestemming in Noorwegen, de absolute Noorse Droom.
Nesfjellet is het berggebied bij het stadje Nesbyen en ligt op ruim 2 uur reisafstand ten noordwesten van Oslo. Nesbyen is goed bereikbaar. Het ligt aan de hoofdweg 7 tussen Oslo en Bergen en maakt onderdeel uit van de treinroute die oost en west Noorwegen verbindt. In Nesbyen zijn supermarkten, tankstations, eetgelegenheden, hotels, toeristische attracties en meer.

Op Nesfjellet komt alles samen wat Noorwegen zo mooi en uniek maakt: Kleinschalig, maar zo puur, rust, ruimte en natuur. Actief en sportief bezig zijn in een prachtig decor. In de winter skiën en langlaufen, genieten van een betoverend wit landschap. Na zo’n dag buiten op de bank bijkomen bij de houtkachel. In de zomermaanden tochten maken, golfen, mountainbiken of het water opzoeken. Voor mountainbikers zijn er waanzinnig mooie en lange routes aangelegd. Bosbessen plukken, bergtoppen bereiken, genieten van vergezichten en dat alles in de zuivere berglucht. Nesfjellet is een plek voor het hele gezin. Dat zie je terug in het aanbod en de presentatie van de activiteiten. Door de vele faciliteiten en mogelijkheden is dit het hele jaar een ultieme vakantiebestemming.
Er zijn nu plannen ontwikkeld voor een flinke uitbreiding van het skigebied en daarmee ook het aantal vakantiewoningen. Vanaf de piste kunt u straks helemaal naar de woning skiën. In fase 1 zijn nu ruim 20 kavels die ook voor de Nederlandse en Belgische markt beschikbaar zijn. Typerend is de ruime opzet en grote kavels, waar dan ook ruime woningen op gebouwd mogen worden. Dit is echt uniek, want waar wordt zoiets nou nog meer aangeboden? Het terrein loopt licht schuin, zodat de kavels mooi uitzicht hebben. U kiest eerst uw favoriete kavel uit en daarna uw droomwoning. De aangeboden woningtypes van de Endeli serie hebben zeer veel positieve waardering ontvangen!
Met een vakantiewoning op Nesfjellet zit je op een heerlijke vakantieplek. Het is ook een ideale uitvalsbasis om het mooie Noorwegen te ontdekken. Het gebied Nesfjellet wordt steeds verder ontwikkeld voor toerisme en ook daarom een echte aanrader.

Verhuur
Wilt u uw vakantiewoning verhuren? Dan geeft deze locatie goede verhuurmogelijkheden. Er is geen verhuur-plicht. Er is complete verhuurservice aanwezig. Norcab informeert u hier graag verder over.
Zowel Norcab, ABEA en Nesflellet zijn aanwezig op de Second Home beurs in Utrecht van 22, 23 en 24 maart. U kunt via ons vrijkaarten krijgen. We hopen u daar te spreken!

Gegevens

Project ID391662

Prijs€ 365.000 - € 470.000

Aantal units 20

Woonoppervlakte 76 - 120m2

Perceeloppervlakte 900 - 1600m2

Verwachte oplevering 2024 - 2025


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Nesfjellet Alpin

Postcode 3540

Plaats Nesbyen

Land Noorwegen

Aangeboden door:

Norcab Nederland

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project