Bezoek de beurs

22 - 24 maart 2024 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Citadelle Concept SL

Citadelle Concept SL
Calle San Juan Bosco 2, 3a
29602 Marbella
Spain
+34951321115
https://citadelle-consulting.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 7
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen EN,DE

Over Citadelle Concept SL

Zwitsers ontwerp/constructie bedrijf biedt de perfecte ondersteuning voor aankoop van 2e hands woningen, alle nieuwbouw projecten in Spanje en gespecialiseerd in renovatie/reform en Constructie! Citadelle is een investeerder, ontwikkelaar, met eigen architecten die daarnaast ook de Huizenmarkt bemiddeld waardoor wij alle cruciale aspecten voor succesvolle vastgoed transacties onder 1 dak kunnen aanbieden! Dit houdt in dat er nooit sprak zal zijn van extra tarieven/provisies of misverstanden/onenigheden tussen makelaars, architecten advocaten etc. We behandelen de klant zijn aankoop en dus zijn geld alsof het ons eigen is!

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Citadelle Concept SL

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.Aanmelden