Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Zugspitz Residenz

Tirol, Oostenrijk

€ 174.000 - € 481.800

Zugspitz Residenz

  • 14 appartementen Hoofdwoning

  • Een fotovoltaïsch systeem en een luchtwarmtepomp - kosteneffectief en milieuvriendelijk

  • Wellnessruimte met overdekt infinity zwembad, een Finse sauna, biosauna en een infraroodcabine en nog veel meer

In het hart van Ehrwald, direct naast de golfbaan en in de directe omgeving van het bekende skigebied Ehrwald, zijn hoogwaardige appartementen en woningen met een fantastisch uitzicht op de Zugspitze en het omliggende bergpanorama gebouwd.
Natuurlijke houten vloeren zijn in harmonie met dromerig
uitzicht en feel-good design. Het huis biedt ook een exclusieve wellnessruimte met een overloopzwembad, een Finse sauna, biosauna en een infraroodcabine, regeneratiedouche en een ontspanningsruimte voor volledige ontspanning.

Ecologische en kostenefficiënte energieopwekking

Voor een alomvattend gevoel van welzijn worden in Residence Zugspitz een fotovoltaïsch systeem en een luchtwarmtepomp geïnstalleerd. Deze technologie kan een belangrijke bijdrage leveren aan de klimaatbescherming en is bovendien goedkoop in onderhoud. De speciaal opgewekte elektriciteit kan niet alleen worden gebruikt voor huishoudelijke apparaten, maar kan in combinatie met de warmtepomp ook worden gebruikt om het gebouw te verwarmen of een elektrische auto op te laden. Het aspect van milieubescherming is ook erg belangrijk voor ons. In tegenstelling tot conventionele energiecentrales stoten deze systemen weinig CO2 uit die een impact heeft op het klimaat en zijn ze dus 100% klimaatneutraal.



Een plek om verliefd op te worden
De regio rond Ehrwald in Tirol ziet er in de winter uit als een witte droom. Ehrwald en de Zugspitz Arena zijn een bekend en populair familieskigebied. Door de ligging dicht bij de grens met Duitsland is het ook nog eens snel en gemakkelijk te bereiken! Maar niet alleen skiërs en snowboarders komen in de Zugspitze aan hun trekken, ook langlaufers kunnen zich verheugen op een gevarieerd loipennetwerk, dat direct voor ons huis begint. De halte van de gratis skibus bevindt zich ook direct voor ons huis. Sportievelingen vinden in de winter voldoende bewegingsvrijheid op de romantische en vlakke winterwandelpaden in het Ehrwalder bekken. Gezinnen en kinderen kunnen rekenen op een schaatsbaan, een rodelbaan, skikleuterschool, arresleetochten, het Ehrwalder familiezwembad en nog veel meer.

Winterpret en sneeuwpret niet alleen op ski's en snowboards
Een keer per week bieden de Ehrwalder Almbahnen nachtrodelen op de verlichte dalafdaling aan - een absoluut hoogtepunt op elke vakantie! Wie het niet zo snel wil, kan genieten van de 60 km schilderachtige winterwandelpaden. Sneeuwschoenwandelingen, onder begeleiding van een gids, zijn ook erg populair in de regio. Een ritje met een paardenslee in de sneeuw is een speciale tip voor romantici. Gehuld in behaaglijk warme dekens beweeg je je door het besneeuwde landschap. Alleen het knisperen van de sneeuw en het snuiven van de paarden glijden door het prachtige winterlandschap.



De Tiroler Zugspitz Arena skiplezier voor jong en oud

De Tiroler Zugspitz Arena biedt zeven sensationele skigebieden, die allemaal snel te bereiken zijn en aan alle eisen voldoen. 142 km pistes (waarvan 106 km besneeuwd) en 56 kabelbanen staan tot je beschikking. Skiën op de Zugspitze, in Ehrwald, Lermoos, Bieberwier, Bichlbach of Berwang betekent afwisseling en onvergetelijk sneeuwplezier. Alles is er, van gemakkelijke pistes voor beginners en gezinnen tot uitdagende pistes voor ervaren skiërs.
Langlaufen is ook een absoluut plezier. Het uitzicht op het prachtige bergpanorama maakt het tot een bijzondere ervaring. In totaal beslaat het loipennetwerk meer dan 130 km, zowel klassiek als skating. De afzonderlijke routes zijn gevarieerd en bieden zowel ambitieuze als rustigere sporters iets passends. De hooggelegen langlaufloipes en de besneeuwde golflus direct aan de voet van de Zugspitze garanderen sneeuwzekerheid.

En ook een genot in de zomer

Blauwe luchten, heldere, turkooisgroene meren en beekjes, glooiende alpenweiden die uitnodigen tot wandelen. Naast makkelijke en uitdagende mountainbikeroutes zijn er ook klimmogelijkheden voor sporters. Golfliefhebbers, en degenen die dat graag willen worden, zullen zich hier bijzonder thuis voelen. Natuurlijk biedt de Zugspitz Arena ook talloze mogelijkheden om de vakantie leuk en afwisselend te maken voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Onze Zugspitz Residenties bieden een ideaal uitgangspunt voor vele sport- en vrijetijdsactiviteiten in Ehrwald en de omliggende regio Zugspitz Arena.


Afstanden:

Luchthaven Innsbruck, 79 km
Luchthaven Salzburg, 207 km
Luchthaven München (DE), 112 km
Luchthaven Memmingen (DE), 104 km
Luchthaven Zürich (CH), 262 km

Gegevens

Project ID394238

Prijs€ 174.000 - € 481.800

Aantal units 14

Perceeloppervlakte 38 - 78m2

Verwachte oplevering 2021


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Bahnhofstraße 5

Postcode 6632

Plaats Ehrwald

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project