Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Panorama Residence

Tirol, Oostenrijk

€ 240.000 - € 1.175.000

Panorama Residence

  • 8 luxe appartementen klaar om in te trekken

  • Investering

  • Wellnessruimte met Finse sauna en biosauna & stoombad, regeneratiedouche en meer

Panorama Residence, een project op een droomlocatie in Mösern in de directe nabijheid van Seefeld tussen bergen en ongerepte natuur. Deze 8 volledig uitgeruste en exclusieve appartementen zijn te koop.


Om de alpine flair van het pand te benadrukken, is het interieurdesign dienovereenkomstig aangepast. Natuurlijke materialen in harmonie met een fantastisch uitzicht en feelgood design.
De appartementen zijn uitgerust met een hoge standaard en worden verkocht inclusief een compleet meubelpakket.
De keukens zijn uitgerust met exclusieve merkapparatuur en een stenen werkblad.
De woon- en eetkamer in elk appartement is uitgerust met hoogwaardige meubels en biedt voldoende ruimte om te ontspannen.
Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en boxspringbedden.
De complete inrichting wordt kant-en-klaar genoemd.

Naast een entree met receptie en een loungeruimte voor gasten biedt het appartementenhuis een exclusieve wellnessruimte.





Mösern - naast Seefeld in Tirol!

Op het hoogplateau van Seefeld op 1.245 meter boven de zeespiegel ligt het zonnige bergdorp Mösern met het gehucht Buchen.

Met een uniek uitzicht over het Inntal richting Arlberg en de omliggende bergen maakt Mösern - Buchen indruk met zijn huiselijke charme en belooft het een vakantie in een unieke oase van rust. De kleinste parel van de Olympische regio Seefeld betovert met idylle, vooruitziendheid en een gevarieerd sport- en culinair aanbod.

Goed geprepareerde langlaufroutes nodigen je uit om actief te worden en tijdens je vakantie een onvervalst stukje pure natuur te beleven. Voor kinderen en beginnende skiërs heeft Mösern een oefenpiste met sleeplift, waar je je eerste bochten in de sneeuw kunt maken, ver weg van de drukte van de pistes.

Voor gevorderde en professionele skiërs bieden de nabijgelegen skigebieden in de regio uitdagende pistes in verschillende categorieën.

Een vakantie in Mösern - Buchen op het zonnige hoogplateau is niet alleen heerlijk met talrijke zonnige dagen op een toplocatie, maar ook met fantastische wandelroutes voor elke wens en verschillende moeilijkheidsgraden. Of het nu gezinnen of wandelliefhebbers zijn, Mösern - Buchen biedt aantrekkelijke mogelijkheden om de natuur van haar mooiste kant te leren kennen. Genesteld in het natuurreservaat op 1.292 meter boven zeeniveau ligt de Möserer See, die tot 11 meter diep is en een van de warmste zwemmeren van Tirol. Kleine aanlegsteigers en weiden langs het meer nodigen je uit om te zwemmen en te ontspannen tijdens je vakantie. Niet ver daarvandaan vind je de Wildmoossee en de Lottensee, twee bekende natuurverschijnselen die onregelmatig verschijnen en te wijten zijn aan een wisselwerking tussen het waterpeil en het ondergrondse karstsysteem als gevolg van de voorjaarsneerslag en het smelten van de sneeuw.

Van het exclusieve Hauben - Restaurant in het Interalpen - Hotel Tirol in Buchen, lid van "The Leading Hotels of the World" met een Gault Millau onderscheiding, tot specialiteitenrestaurants en de traditionele Tiroolse keuken, Mösern - Buchen biedt een breed culinair aanbod voor fijnproevers en lekkerbekken.

Als je tijdens je vakantie culturele specialiteiten wilt zien, ben je in Mösern aan het juiste adres. De machtige, vrijstaande vredesklok op een heuvel met een prachtig uitzicht over het Oberinntal symboliseert de samenhang van de landen in het Alpengebied en wordt dagelijks om 17:00 uur geluid voor de vrede. Een ander juweeltje is het kleine berglandbouwmuseum Ropferstub'm, dat verzamelobjecten uit de 19e en 20e eeuw presenteert.


Afstanden:

Vliegveld Innsbruck, 36,5 km
Luchthaven Salzburg, 213 km
Luchthaven München (DE), 130 km
Luchthaven Memmingen (DE), 157 km

Gegevens

Project ID394241

Prijs€ 240.000 - € 1.175.000

Aantal units 8

Perceeloppervlakte 31 - 138m2

Verwachte rendement 4-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Kirchweg 2

Postcode 6100

Plaats Mösern Bei Seefeld

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project