Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Fiss Residences

Tirol, Oostenrijk

€ 415.000 - € 1.235.000

Fiss Residences

  • 14 luxe appartementen klaar om in te trekken

  • Prachtig skigebied Serfaus-Fiss-Ladis

  • Eigen restaurant, wellnessruimte met 2 sauna's, een infraroodcabine en een ontspanningsruimte

Het project Fiss Residences met 14 luxe appartementen wordt gebouwd in het prachtige alpine skigebied Serfaus-Fiss-Ladis, midden in de prachtige natuur en natuurlijk in de directe omgeving van geweldige skigebieden.
Elk appartement wordt volledig gemeubileerd en uitgerust. Dit betekent dat je alleen je koffers hoeft te pakken en je verder nergens zorgen over hoeft te maken.
Bij de inrichting wordt veel nadruk gelegd op hoogwaardige materialen. Alle appartementen zijn uitgerust met luxe inbouwkeukens, inclusief keukenapparatuur zoals vaatwassers, ovens, fornuizen en nog veel meer van bekende, degelijke Duitse merken.
Om de gezellige flair van de appartementen te benadrukken, is ook het woontextiel voorzien van warme en natuurlijke materialen met een luxe uitstraling. Bovendien werd in elk appartement een gezellig verlichtingsconcept geïnstalleerd. Inrichting kost 40.000,00€-50.000,00€ en de parkeerplaats 25.000,00€ per stuk.

Het eigen restaurant betovert zijn gasten elke dag met verse en regionale gerechten. In een gezellige en vriendelijke sfeer kun je het leven van alledag even vergeten en genieten van de culinaire lekkernijen.
Voor totale ontspanning na een lange dag skiën of een uitdagende wandeling biedt het project een ruime wellnessruimte met 2 sauna's, een infraroodcabine en een ontspanningsruimte.

Het aangeboden pand is een toeristische investering die via een gerenommeerde exploitatiemaatschappij wordt verhuurd aan wisselende gasten.


De locatie - een droom!

De gemeente Fiss ligt op het zonnige terras op het zuiden aan de voet van de Samnaun-groep, ongeveer 500 meter boven de dalbodem van het Oberinntal. Op het zonneterras van Tirol wordt elk jaar een recordaantal van 2.000 zonuren geregistreerd. De Schönjoch (2.491 meter hoog), de meest noordwestelijke top van de Samnau groep, steekt boven de stad uit. Tegenover het dal ligt de lager gelegen Glockturm (3.148 meter hoog) en de ingang van het dal naar het Kaunertal.
Het dorp fascineert met zijn 600 jaar oude centrum en de karakteristieke huisingangen en kronkelende straatjes die talrijke vakantiegasten naar Tirol lokken.
Het toeristische gebied Serfaus-Fiss-Ladis is zowel in de zomer als in de winter een waar genoegen en biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden voor gezinnen, hobby-bergbeklimmers en ervaren alpinisten.
Meer dan 500 km aan wandelpaden voor jong en oud, talloze wandeltochten voor iedereen van 0 tot 99 jaar, 11 kabelbanen naar de bergtoppen - er is voor elk wat wils.

Of het nu gaat om een skyswing of een vlucht door grote hoogten met de Fisser Flieger of Fisser Flitzer of de gigantische Skyswing schommel - de juiste adrenalinekick is zeker gegarandeerd in het zomer funpark op 1.812 meter.

Voor enkele van de populairste wintersporten die we kennen, biedt het gebied rond Serfaus-Fiss-Ladis alles wat een sporthart verwarmt en begeert.
Op de planken, klaar, af! Op naar de witte poedersneeuw! Glijd comfortabel over de piste, kies een van de moeilijkere hellingen of duik diep in de poedersneeuw; de heerlijke berglucht draagt ook veel bij aan een ontspannen skitocht in dit prachtige gebied.
Er zijn 68 perfect geprepareerde pistes en ongeveer 214 kilometer die wachten om geskied te worden door jong en oud, jong en oud.

Heb je nog nooit op een slee gezeten en op volle snelheid door bochten gesjeesd? Dan is het nu tijd! Er zijn verschillende rodelbanen beschikbaar! Er is ook volop actie met de huidige funsporten zoals Skifox, Snake Gliss en Snowscooter.
Serfaus-Fiss-Ladis biedt ook prachtige winterwandelpaden of zelfs romantische koetstochten met geliefden voor mensen die het wat rustiger aan willen doen.

Culinair en cultureel - geniet van modder met al je zintuigen!
Serfaus-Fiss-Ladis biedt een verscheidenheid aan bars en restaurants die je smaakpapillen zullen verwennen:


- Feuer & Flamme Ladis
- Plangger Delikatessen Serfaus
- Hugo's.. De fijne selectie
- Seealm Hög
- Vaya Bar & Grill
- De Landerer

Entfernungen:

- Fiss - Innsbruck - 90 km - 1 uur met de auto
- Fiss - München - 202 km - 2,5 uur met de auto
- Fiss - Mailand - 279 km - 4,5 uur met de auto
- Fiss - Monaco - 589 km - 7,5 uur met de auto
- Fiss - Amsterdam - 922 km - 9,4 uur met de auto

Gegevens

Project ID394247

Prijs€ 415.000 - € 1.235.000

Aantal units 14

Perceeloppervlakte 42 - 117m2

Verwachte oplevering 2023 - 2024

Verwachte rendement 4-6%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Via-Claudia-Augusta

Postcode 6533

Plaats Fiss

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project