Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Makelaars@Work, NVM aankoopmakelaar Spanje

Makelaars@Work, NVM aankoopmakelaar Spanje
Nieuwe Gracht 3
2011NB Haarlem
Nederland
023-5530999
https://www.makelaarsatwork.nl/makelaarsspanje/

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 4
Ondernemingsnummer / KVK: 34130148
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen NL,EN

Over Makelaars@Work, NVM aankoopmakelaar Spanje

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Spanje, maar weet u niet waar te beginnen? Maak dan kennis met Makelaars@Work, NVM Makelaar en gespecialiseerd in de Spaanse vastgoedmarkt (regio Estepona-Benahavis-Marbella e.o). Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een huis in Spanje een grote stap is en daarom staan wij graag voor u klaar met onze expertise en ervaring. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de Spaanse vastgoedmarkt en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, trends en nieuwbouw projecten. Wij kennen de beste gebieden om te wonen, de mooiste huizen en de beste deals. Bovendien spreken wij uw taal en begeleiden en ontzorgen wij u gedurende het gehele aankoop proces. Kies voor een betrouwbare Nederlandse NVM makelaar met kennis en ervaring van de Spaanse vastgoedmarkt. Maak een afspraak met ons in Haarlem en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn MCEPI gecertificeerd; European Association of Real Estate Professions 2023.

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Makelaars@Work, NVM aankoopmakelaar Spanje

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden