Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Suites Fulpmes

Tirol, Oostenrijk

€ 265.000 - € 660.000

Suites Fulpmes

  • 22 luxe appartementen klaar om in te trekken

  • Investering

  • Spa Resort met ontspanningsfactor

De SUITES FULPMES bieden 22 luxe appartementen met een fantastisch uitzicht op de Stubaier Alpen.
Skiliften, winkels en restaurants liggen op een steenworp afstand. De SUITES worden volledig gemeubileerd opgeleverd en zijn klaar om in te trekken met een koffer, zodat je snel en gemakkelijk kunt profiteren.

Indrukwekkende vooruitzichten op succes voor een investering in de warmte en nabijheid van een unieke regio.

De inrichting van de SUITES FULPMES, die instapklaar worden geleverd, wordt gekenmerkt door exclusief design en uitstekende kwaliteit. De inrichtingskosten bedragen € 35.000,00 - € 65.000,00 en de parkeerplaats € 20.000,00 per stuk.

Deze omvatten onder andere:

- Geborstelde brede planken, natuurlijk geolied eiken
- Hoogwaardig meubilair met alpine uitstraling
- Salontafel met zwart metalen onderstel en eiken tafelblad
- Warm ogend keukenontwerp met eersteklas inbouwapparatuur
- Eettafel met eiken tafelblad en zwart gietijzeren onderstel
- Design hanglampen en stoelen Niet-bindende offerte Niet-bindende offerte



Locatie:

FULPMES - STUBAITAL - Tiroolse topbestemming

Een van de belangrijkste toeristische regio's van Tirol met jaarlijks ongeveer 175 dagen volledige bezetting en een accommodatieomzet van meer dan 100 miljoen euro: In het Stubaital is het het hele jaar door seizoen. De 1,86 miljoen overnachtingen zijn bijna gelijk verdeeld over de winter (59%) en de zomer (41%).

Fulpmes, een betoverend Tirools juweeltje in het schilderachtige Stubaital, is een populaire reisbestemming die het hele jaar door toeristen van over de hele wereld aantrekt. Deze charmante gemeenschap biedt een schat aan activiteiten en ervaringen die een adembenemend alpenlandschap combineren met een rijke Tiroolse cultuur.

In de winter is Fulpmes een paradijs voor wintersporters. Met de nabijheid van de Stubaier gletsjer, een van de grootste gletsjerskigebieden in Europa, en het skigebied Schlick 2000, biedt het sneeuwzekere pistes en eersteklas skimogelijkheden. Skiërs en snowboarders kunnen hier van oktober tot juni hun vaardigheden op de proef stellen.

Maar Fulpmes is niet alleen een winterwonderland. In de warmere maanden trekken de omliggende bergen en dalen outdoorliefhebbers aan. Het Stubaital biedt een verscheidenheid aan wandelpaden voor wandelaars van alle niveaus. Van ontspannen wandelingen langs de rivier de Ruetz tot meer uitdagende bergtochten naar de majestueuze toppen van de Stubaier Alpen - iedereen vindt hier zijn perfecte route.

Voor de avonturiers zijn er uitstekende mountainbikeroutes en klimmogelijkheden in de omgeving. De "Kraxl Maxl" klimtuin in Fulpmes is een magneet voor klimliefhebbers en biedt uitdagingen voor alle niveaus.

Als je op zoek bent naar ontspanning, kun je een bezoek brengen aan het thermale bad "Stubay" in Telfes, op slechts een klein eindje rijden van Fulpmes. Hier kun je ontspannen in de rustgevende warme bronnen en tot rust komen.

Het behoud van de Tiroolse traditie en cultuur is van groot belang in Fulpmes. Bezoek het plaatselijke museum om inzicht te krijgen in de geschiedenis en het leven in deze regio. Je kunt ook deelnemen aan traditionele evenementen zoals volksfeesten en alpenfeesten om de lokale cultuur van dichtbij mee te maken.





Afstanden:

Luchthaven Innsbruck, 21 km
Luchthaven Salzburg, 201 km
Luchthaven München (DE), 217 km

Gegevens

Project ID394319

Prijs€ 265.000 - € 660.000

Aantal units 22

Perceeloppervlakte 40 - 93m2

Verwachte rendement 4-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Gröbenweg 19

Postcode 6133

Plaats Fulpmes

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project