Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Suites Nauders

Tirol, Oostenrijk

€ 455.000 - € 869.000

Suites Nauders

  • Uitstekende locatie in het drielandenpunt met talloze avontuurmogelijkheden

  • Uitstekende wellness- en sparuimte op ruim 300m²

  • Sky Pool met een spectaculair panoramisch uitzicht

Na talrijke succesvol uitgevoerde projecten zet de familie Alpin met Hotels & Residences opnieuw nieuwe normen.

De toch al prachtige, bestaande SUITES Nauders werd gerenoveerd en opnieuw ingericht.

De SUITES Nauders imponeren met een wellnessruimte van 300 m² en een panoramisch sky-zwembad dat onvergelijkbaar zwemplezier en een adembenemend uitzicht belooft.

Dankzij de moderne woonstijl met fijne materialen en tijdloze gezelligheid wordt de alpine levensstijl opnieuw doordacht en kan het woongevoel voor elke gast in de unieke suites worden gevoeld.

De inrichting van de SUITES NAUDERS, die instapklaar met koffer wordt geleverd, wordt gekenmerkt door exclusief design en uitstekende kwaliteit. Deze omvatten onder meer:

Geborstelde brede plank, natuurlijk geolied eikenhout
Hoogwaardige inrichting met alpine uitstraling
Warm ogend keukenontwerp met hoogwaardige inbouwapparatuur
Verduisterend verduisteringsgordijn
Vloerverwarming/ramen van vloer tot plafond
Exclusief badkamerdesign met premium keramiek en frameloze glazen douche

Maximale slaapcapaciteit in een kleine ruimte: ruimte voor 8 personen/slaapplaatsen in 3 kamers!


Culinaire topoverwinningen in het genieten van een hotspot – tot zover Restaurant Luis, bekend tot buiten de gemeentegrenzen, brengt een gezellige, stedelijke flair Nauders en laat de harten van genotliefhebbers achter
hoger verslaan.


NAUDERS

Welkom in het pittoreske stadje Nauders, in het drielandenpunt waar Oostenrijk, Zuid-Tirol en Zwitserland samenkomen. Genesteld in een adembenemend berglandschap biedt Nauders zijn gasten een unieke vakantie-ervaring. De regio is een van de belangrijkste toeristische regio's van Tirol en biedt haar bezoekers een verscheidenheid aan activiteiten en activiteiten. Wie in Tirol op zoek is naar een absoluut buitenparadijs, vindt Nauders. Of het nu zomer of winter is, de locatie van Nauders is ideaal voor iedereen. Zomer, zon en veel actie, gelegen op het zonnige hoogplateau boven het Tiroler Oberinndal, zorgen voor onvergetelijke vakantiebelevenissen - Nauders - een droom!

De dichtstbijzijnde luchthaven bij Nauders is de luchthaven van Innsbruck, die ongeveer 100 kilometer verderop ligt en door verschillende luchtvaartmaatschappijen wordt bediend. Een andere optie zou de luchthaven van München zijn, die ongeveer 250 kilometer verderop ligt en een breed aanbod heeft
biedt een breed scala aan internationale vliegverbindingen. De volgende grootste stad in het Nauders-gebied is Landeck, dat ongeveer 40 kilometer ten noorden van Nauders ligt. Landeck is een belangrijk vervoersknooppunt en biedt tal van winkelmogelijkheden en culturele bezienswaardigheden, zoals kasteel Landeck of het stadsmuseum van Landeck.

Andere nabijgelegen steden zijn het Italiaanse Merano (ca. 80 km ten zuiden van Nauders) en het Zwitserse St. Moritz (ca. 80 km ten westen van Nauders), die beide bekend staan om hun exclusieve skigebieden en hun culturele bezienswaardigheden. Bovendien liggen de indrukwekkende metropool Milaan en het prachtige Gardameer op iets minder dan 250 km afstand, wat nog meer aantrekkelijke reisbestemmingen in de regio zijn.

Afstanden:

Luchthaven Innsbruck, 114 km
Luchthaven Memmingen (DE), 190 km
Luchthaven München (DE), 313 km
Luchthaven Zürich (CH), 204 km

Gegevens

Project ID394346

Prijs€ 455.000 - € 869.000

Aantal units 21

Perceeloppervlakte 60 - 110m2

Verwachte rendement 4-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Dr. Tschiggfrey-Straße 50

Postcode 6543

Plaats Nauders

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project