Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Triple A Chalet

Tirol, Oostenrijk

€ 1.539.000

Triple A Chalet

  • Compleet verhuurbeheer door een werkmaatschappij

  • Elektrisch laadstation

  • Privésauna & tuin

De laatste unit, Chalet 3 in het project Triple A Chalets Seefeld, staat hier te koop.

Het project en de unit zijn bijzonder indrukwekkend door de exclusieve Alpine-architectuur en tijdloos ontworpen en passen perfect in de omgeving.
Charmant en luxueus, extravagant en van hoge kwaliteit. Met deze woorden is het chalet het beste te omschrijven. Paradijselijke panoramische uitzichten, hoogwaardig interieur en duurzame materialen maken het aanbod compleet. De inrichting kost € 60.000,00 en er zijn 3 parkeerplaatsen voor € 25.000,00 per stuk.

Chalet 3 maakt indruk met veel ruimte op ca. 160 m2 en een ruime privétuin. Over de inpandige parkeergarage, waarin drie ondergrondse parkeerplaatsen deel uitmaken van de unit en een elektrisch laadstation is geïnstalleerd, kunt u direct het chalet instappen. Het chalet biedt een ruime entree van waaruit de lichte en gezellige woon-eetkamer-kookruimte met decoratief verlichtingsconcept met panoramisch uitzicht en toegang tot het terras bereikt wordt. De keuken maakt indruk met een stenen werkblad,
Merk keukenapparatuur en complete uitrusting zoals een Nespresso koffiemachine. Tevens is de woonkamer voorzien van hoogwaardig inbouwmeubilair. Blijf en adem diep. Het uitzicht is uniek! Op de begane grond van de unit bevindt zich een ruime slaapkamer
Hoogwaardig inbouwmeubilair, een comfortabel boxspringbed, een televisie en een eigen badkamer. Er zijn twee extra slaapkamers op de bovenverdieping van de unit, ook met eigen badkamers en toegang tot het balkon met uitzicht op het fantastische berglandschap. Eén ervan is aangewezen als hoofdslaapkamer en biedt zelfs een eigen badkuip met uitzicht. Bij de materiaalkeuze wordt bijzondere nadruk gelegd op kwaliteit. De gehele unit is volledig ingericht met meubilair van de hoogste kwaliteit. Een bijzonder hoogtepunt is de privé-“sauna”.
Maak uw droom van een exclusief chalet in Seefeld waar.




Seefeld in Tirol!

Genesteld in een adembenemend berglandschap in het hart van Seefeld, op 1.180 meter boven zeeniveau. Met zijn ongelooflijke sportmogelijkheden, vrije tijd en gevarieerde belevenissen is de Tiroler hoogvlakte 365 dagen lang een echte favoriete plek. Vakanties in de winter betoveren met een schitterend besneeuwd landschap op een uitgestrekt terrein Ook 256 kilometer goed geprepareerde langlaufpistes (skaten en klassiek) Talrijke skipistes, wandelpaden, rodelbanen, golfbanen, etc. nodigen u uit voor een vakantie in zomer tot prachtige wandel-, fiets- en klimtochten. De stad Seefeld biedt ook magische plekken, meren en een uitstekende keuken.

• 200 meter naar het stadscentrum - 3 minuten lopen
• 500 meter naar Casino - 5 minuten lopen
• 650 meter naar Wildsee - 7 minuten lopen
• 700 meter naar de golfbaan - 7 minuten lopen
• 2 km naar de bergbaan Rosshütte - 5 minuten met de auto - skibus/halte op 100 m afstand
• 25 km naar de hoofdstad Innsbruck? 25 minuten met de auto

Gegevens

Project ID394349

Prijs€ 1.539.000

Aantal units 1


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Am Kirchwald

Postcode 6100

Plaats Seefeld

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project