Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Kitzbühel Suites

Tirol, Oostenrijk

€ 371.750 - € 1.239.000

Kitzbühel Suites

  • 20 luxe appartementen instapklaar

  • Spagedeelte

  • Kwaliteitspistes in het meermaals bekroonde KitzSki-skigebied

Maak uw droom van een eigen appartement op de perfecte locatie in Oberndorf bij Kitzbühel waar. Stijlvol, modern, exclusief, alpine, hoge kwaliteit met een fantastisch uitzicht, er worden 20 volledig uitgeruste en exclusieve units gecreëerd, die met hun harmonieuze en doordachte plattegronden een open en licht gevoel van ruimte creëren. De prachtige appartementen variëren van eenkamerappartementen tot driekamerpenthouses. Het uitzicht op de omringende en sublieme bergen is een waar genot. Exclusief op de bovenste verdieping wordt een appartement met een gewilde recreatiewoning gebouwd met uitzicht op de populaire Kitzbüheler Horn.

De appartementen zijn modern ingericht met tijdloze elegantie. Naast een entree met receptie en een loungeruimte voor de gasten biedt het appartementencomplex een exclusieve wellnessruimte. Ondergrondse parkeerplaatsen maken het aantrekkelijke aanbod compleet.

De appartementen worden gebouwd aan Alfons-Walde-Weg 1. Alfons Walde was een Oostenrijkse schilder en architect, geboren in Oberndorf. Internationaal werd hij vooral bekend door zijn affiches met winterlandschappen en wintersportmotieven. Zelfs vandaag de dag geven zijn foto's Tirol als wintersportgebied nog steeds vorm.

Het aangeboden vastgoed betreft een toeristische belegging die via een gerenommeerde werkmaatschappij wordt verhuurd aan wisselende gasten.



Plaats:
Oberndorf bij Kitzbühel - zonnig juweel!

"Hier zijn verandert alles. Iedereen die door Tirol reist, zal altijd enthousiast zijn over de prachtige plekken die omringd en versierd zijn door enorme bergen."

Oberndorf is een zonnig juweel niet ver van Kitzbühel in het Leukental aan de Kitzbüheler Ache met 2.245 inwoners. De stad wordt omringd door de Kitzbüheler Alpen met een fantastisch uitzicht op de sublieme Kitzbüheler Horn in het zuidoosten en de machtige Wilder Kaiser in het noordwesten.

Adem in, voel en ervaar de zomer

De Kitzbüheler Alpen zijn in de zomer een prachtig wandel- en bergsportgebied, waar veel moois en ook echte sprookjeslandschappen te ontdekken zijn. Verborgen watervallen, goed onderhouden bergboerderijen en verborgen paden in het spoor van de Alpenverhalen, maar ook wandeltoppen die bij mooi weer een perfect en verreikend uitzicht bieden, zijn beschikbaar voor zomerplezier. Originele alpenweiden, die vandaag de dag nog steeds op traditionele wijze worden beheerd, nodigen u uit om te ontspannen na een veelbewogen wandeling. De zon schijnt, de lucht schijnt en de alpenweiden zijn verleidelijk met weelderig groen. Wanneer de zomer de Kitzbüheler Alpen bereikt, komt de prachtige natuur tot bloei. Iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van alledag, wordt meegenomen naar een wereld die ogen doet stralen en harten opent. Het is een wereld vol heroïsche geneugten, tastbare ervaringen en unieke momenten, die elk op zichzelf onvergetelijk zijn. Liever een wandeling maken in de vallei, langs de Ache rennen of met een zomerkabelbaan een van de vele toppen beklimmen?

Wandelen, klimmen, fietsen, golfen, zwemmen, culinaire hoogstandjes, vrolijk kinderplezier en nog veel meer wachten hier op u.

Ontdek, beleef en geniet van de winter

In de Kitzbüheler Alpen in Tirol vindt u binnen een straal van slechts enkele kilometers de beste skigebieden van Oostenrijk. Voor uw skivakantie staan kilometers perfect geprepareerde pistes, talloze moderne liften en fantastische panoramische uitzichten klaar. Ervaren chauffeurs en degenen die er een willen worden, krijgen hier waar voor hun geld. Buiten de piste zijn er veel verschillende en unieke mogelijkheden om te beleven. Een snelle rodelbaan door het besneeuwde landschap, een rustige maar uitdagende sneeuwschoenwandeling door de bergen of wellicht een leuk sneeuwballengevecht waar de kinderharten sneller van gaan kloppen zijn enkele van de activiteiten die er te beleven zijn. Van culinaire hoogtepunten kunt u genieten in een rustieke almhut, in een traditioneel restaurant of in een bekroond restaurant.

"Meer dan alleen een vakantiebestemming. Wie door Tirol reist, wil niet verder, maar gewoon blijven."

Afstanden:

Luchthaven Innsbruck, 89 km
Luchthaven Salzburg, 68 km
Luchthaven München (DE), 117 km

Gegevens

Project ID394357

Prijs€ 371.750 - € 1.239.000

Aantal units 20

Perceeloppervlakte 44 - 106m2

Verwachte rendement 4-5%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen

Adres

Adres Alfons-Walde-Weg 1

Postcode 6372

Plaats Oberndorf In Tirol

Land Oostenrijk

Regio Tirol

Aangeboden door:

Tirol Real Estate

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project