Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Pandora Homes

Pandora Homes
Local 10, Planta Baja Block C
11310 Puerto Deportivo de Sotogrande
Spanje
+34602506575
https://www.pandora-homes.com

Deze makelaar is aangesloten bij:

Aantal werknemers 8
Ondernemingsnummer / KVK:
Bedrijfsvorm Besloten vennootschap (bv)
Wij spreken de volgende talen

Over Pandora Homes

Bij Pandora Homes Real Estate & Yacht Brokerage werken de sterkste en meest ervaren vastgoedprofessionals aan de Costa del Sol en Dubai. Ons bedrijf is erop gericht u de beste service, vaardigheden en resultaten in de branche te bieden; we zijn vastbesloten de BESTE te zijn, niet de grootste! We luisteren aandachtig om uw vastgoeddoelen te begrijpen en werken er hard aan om uw transactie zo soepel en naadloos mogelijk te laten verlopen. Of u nu voor het eerst een huis koopt of een ervaren belegger bent, wij hebben de ervaring, hulpmiddelen en middelen om u te helpen uw vastgoeddoelen te bereiken; met een bewezen staat van dienst. Al jarenlang wordt altijd gezegd: locatie, locatie, locatie. Wij van Pandora Homes Real Estate & Yacht Brokerage geloven dat de Costa del Sol en Dubai de nummer 1 locaties zijn om een ​​woning te kopen. Vanuit onze kantoren in Dubai en Sotogrande bieden wij u uitgebreide kennis van beide gebieden met de uitgestrekte kust en hun prachtige plaatsen. Pandora Homes Real Estate & Yacht Brokerage is gevestigd in het hart van beide gebieden. Als een kleine boutique-stijl Real Estate & Yacht Company stelt dat ons in staat om een ​​superieure service aan elke klant te bieden en te leveren. Bij Pandora Homes & Yacht Brokerage is het onze doelstelling om alles in het werk te stellen om onze klanten tevreden te stemmen. We beseffen dat ons bedrijf gebaseerd is op relaties en dat elke individuele interactie een verschil maakt. Bij Pandora Homes & Yacht Brokerage werken we nauwgezet samen met de mensen die we bedienen en begeleiden. Omdat ze eerst mensen zijn en daarna pas klanten. De missie van Pandora Homes & Real Estate Brokerage is om het meest professionele en ethische vastgoedbedrijf aan de Costa del Sol en in Dubai te zijn en een positieve impact te hebben op onze klanten en onze gemeenschap: Eerlijk werken Met behulp van onze ervaring u te helpen Onszelf beschikbaar te maken wanneer u hier bent Elke klant behandelen als belangrijk Zich volledig inzetten voor onze onderneming Hard werken om van klanten fans te maken

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Aanbod Pandora Homes

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van de Second Home Beurs. Of ontvang wekelijks het laatste woningaanbod in je mailbox. Je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden.



Aanmelden