Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Kaprun

Salzburg, Oostenrijk

€ 520.000

Woonoppervlakte 60m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

AvenidA Panorama Suites KaprunIn de gebruikelijke hoogwaardige en smaakvolle stijl van AvenidA is hier een lucratieve investeringscombinatie beschikbaar. Dit omvat 2 aparte wooneenheden op de begane grond. De ene is een studiosuite en de andere is een aparte slaapkamerflat.De huiselijke studio maakt indruk met een trendy slaapkamer, twee moderne badkamers inclusief inloopdouche, een gastentoilet en een moderne woon-keuken-eetkamer met toegang tot het grote terras. Dankzij een prachtig houten dak kun je daar niet alleen op elk moment genieten van de heerlijk heldere lucht, maar ook een ontspannend bad nemen in je eigen buitenbad met een prachtig uitzicht op de natuur.De kleinere unit is een gezellige slaapflat in alpine stijl met een moderne badkamer. Een praktische minibar is ook inbegrepen.Comfortabele boxspringbedden in beide wooneenheden zorgen voor een rustgevende en aangename nachtrust.Beide wooneenheden behoren tot het perfect uitgeruste AvenidA Resort, dat alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie in huis heeft en het hele jaar door sneeuwzeker is (Kitzsteinhorn gletsjer). Het huis is uitgerust met een lobby, een gezellige ontbijtruimte en een klein loungecafé. De heerlijke wellnessruimte omvat niet alleen een ontspanningsruimte en sauna's, maar ook een aangenaam verwarmende infraroodcabine.Op de begane grond vind je een vrij toegankelijke wasruimte met wasmachines en drogers, evenals een skiberging met kluisjes en laarzenwarmers.Bovendien profiteer je tijdens het winterseizoen van een gratis pendeldienst met de skibus.Je auto kun je veilig en gemakkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het hotel.De verkoopprijs is netto plus 20% btw. De btw wordt dienovereenkomstig in rekening gebracht als voorbelasting voor commerciële verhuur.Het vakantieappartement domicile maakt indruk met zijn centrale ligging in het populaire dorp Kaprun, dat ook internationaal bekend staat als Europa's sportregio. Te midden van het prachtige bergpanorama zijn lokale leveranciers, winkels, bars en restaurants gemakkelijk te bereiken. Het gevarieerde skigebied ligt ook in de directe omgeving en is gemakkelijk te bereiken met de shuttleservice.Samen met Zell am See vormt Kaprun een van de belangrijkste toeristische regio's van Oostenrijk. De Kitzsteinhorn met zijn gletsjer op ongeveer 3.200 m hoogte biedt bijna het hele jaar door skiplezier. Maar wintersport is niet het enige hoogtepunt in deze regio. De stuwmeren in de bergen op ongeveer 2.000 meter boven zeeniveau zijn net zo'n natuurspektakel als de fantastische Sigmund Thum-kloof. Laat je betoveren door het veelzijdige natuurschoon van deze regio.De Tauern Spa zorgt voor rust en ontspanning. Op cultureel gebied is Schloss Kaprun een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en met zijn middeleeuwse flair een heel bijzondere locatie voor veel evenementen.De dichtstbijzijnde luchthaven is Salzburg en ligt op iets meer dan 1 uur rijden.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID400999

ID makelaar2046_1

Prijs€ 520.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Kaprun

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning