Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Kavel in Niedernsill

Salzburg, Oostenrijk

€ 343.480

Woonoppervlakte 0m2
Perceeloppervlakte 554m2
Aantal badkamers 0
Aantal slaapkamers 0

Omschrijving

Dit ruime perceel strekt zich uit over 554 m² op een rustige, zonnige locatie aan de rand van het dorp en biedt een schilderachtig uitzicht op het aangrenzende grasland.De volledige ontwikkeling voor water, riolering en elektriciteit is al aanwezig, waardoor je je bouwprojecten zonder complicaties kunt uitvoeren.Dit perceel biedt de ideale gelegenheid om je droomhuis te creëren en te genieten van het plattelandsleven in al zijn glorie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek dit unieke aanbod.Niedernsill scoort met zijn prachtige ligging in het hart van de Oostenrijkse Alpen. Het idyllische dorpje is misschien niet zo bekend als zijn beroemde buren Kaprun en Zell am See, maar het is net zo charmant. Het is niet voor niets officieel aangewezen als gecertificeerd wandeldorp in Oostenrijk. Want er zijn hier veel toppen te beklimmen en veel te beleven.Voor warme zomerdagen is het zwemmeer Niedernsill ideaal om af te koelen en te ontspannen.In het edelsteenpark daarentegen zijn behendigheid en spanning aan de orde van de dag. Op verschillende stations vinden jong en oud meer dan 80 verschillende edelstenen uit de hele wereld. In het gouden edelsteenbad, in het smaragden meer, bij de saffieren bron, op het Romeinse veld, in de edelsteenmijn of in het granaatmeer - de zoektocht naar de kleurrijke en glinsterende stenen brengt veel plezier voor alle leeftijden.In de winter zijn er talloze aanbiedingen om te skiën. Omgeven door de Kitzbüheler Alpen en de hoogste berg van Oostenrijk, de Großglockner, zorgen de uitstekende skigebieden van Kitzbühel, Zell am See, Kaprun of zelfs Saalbach-Hinterglemm voor veel afwisseling.Dichtstbijzijnde stad: Zell am See, bereikbaar in ongeveer 15 minuten met de auto.Dichtstbijzijnde internationale vliegveld: Salzburg, bereikbaar in ongeveer 90 minuten met de auto.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID401020

ID makelaar2354

Prijs€ 343.480

Bouwjaar

Woningtype Kavel

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Niedernsill

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning