Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Neukirchen Am Großvenediger

Salzburg, Oostenrijk

€ 741.000

Woonoppervlakte 120m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Deze ruime etagewoning heeft in totaal 5 kamers op 120 m² woonoppervlak en wordt volledig gemeubileerd aangeboden, zodat je het aangename ruimtewonder kunt blijven verhuren aan toeristen.De entree verwelkomt je met een praktische garderobe en een gastentoilet. Vanaf hier kom je bij de in totaal 4 slaapkamers. Terwijl 2 van de slaapkamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, delen de andere 2 slaapkamers een badkamer, die toegankelijk is via een voorkamer. Zo geniet elke slaapkamer van maximaal comfort en privacy voor jou en je familie of gasten. Een ander hoogtepunt zijn de aangrenzende balkons: 2 slaapkamers delen elk een uitgang naar de frisse lucht en kunnen genieten van de prachtige natuur zodra je wakker wordt.Grenzend aan de slaapgedeeltes is het gezellige woongedeelte met een open keuken, die je culinaire vrijheid en een prachtig uitzicht op de natuur biedt. De grote raampartij aan de voorkant zorgt voor veel daglicht en toegang tot het terras van 20 m². Hier kun je in de heldere, frisse lucht genieten van het adembenemende uitzicht op de omgeving.Het aanbod wordt gecompleteerd door een carport parkeerplaats en een buitenparkeerplaats, waardoor je genoeg ruimte hebt voor je voertuigen.Daarnaast zijn er twee opslagruimtes beschikbaar in de kelder om je sportuitrusting of andere spullen veilig op te bergen.Of je de flat nu wilt gebruiken als hoofdverblijf of voor toeristische verhuur, deze woning biedt je alle mogelijkheden. Beleef de droom in "Helios" en ervaar de onvergelijkbare schoonheid van de nationaalparkgemeente Neukirchen am Großvenediger elke dag opnieuw!De verkoopprijs is netto plus 20% btw. Bij commerciële verhuur wordt de btw dienovereenkomstig als voorbelasting in rekening gebracht.Het appartement bevindt zich in Wohnanlage Helios in Neukirchen am Großvenediger. Op een perfecte locatie voor skiërs, toerskiërs of andere sneeuwliefhebbers, ligt het dalstation van de Wildkogelbahn op slechts ongeveer 200 meter afstand van het huis. Lokale winkels, pubs en sportterreinen liggen ook op loopafstand.Neukirchen am Großvenediger is idyllisch gelegen aan de voet van de Wildkogel. Het kleine dorp is de perfecte uitvalsbasis voor recreanten en sportliefhebbers op elk moment van het jaar. Omgeven door een prachtig berglandschap nodigt het gebied uit tot vele activiteiten in de frisse berglucht. In de zomer trekken vooral wandelaars en fietsers van alle niveaus naar deze regio. In de winter biedt het gezinsvriendelijke skigebied de perfecte plek voor een heel bijzondere ski-ervaring. Vlakbij liggen de beroemde Krimml watervallen of het kristalheldere, prachtige Blausee meer.De bekende steden Zell am See en Kaprun liggen op slechts 30-40 minuten rijden en bieden stedelijke afwisseling.De dichtstbijzijnde internationale luchthavens bevinden zich in: Innsbruck (iets meer dan 100 km) en Salzburg (op ca. 120 km afstand).

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID401021

ID makelaar2329

Prijs€ 741.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning