Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Neukirchen Am Großvenediger

Salzburg, Oostenrijk

€ 1.290.000

Woonoppervlakte 384m2
Perceeloppervlakte 836m2
Aantal badkamers 4
Aantal slaapkamers 6

Omschrijving

Goed onderhouden flatwoning op een zonnige helling!Dit mooie en goed onderhouden flatgebouw wordt momenteel bewoond door de eigenaar en aangeboden voor particuliere kamerverhuur met 10 bedden. Terwijl het van buiten scoort in de traditioneel charmante Oostenrijkse stijl, schittert het vier verdiepingen tellende huis van binnen in deels moderne pracht. Er zijn moderne witte hoogglanskeukens geïnstalleerd, inloopdouches of zelfs verschillende elementen gemixt (zoals een rustieke tegelkachel gecombineerd met moderne inbouwspots in het plafond). Dit geeft de rustieke charme een frisse uitstraling.De 4 verdiepingen zijn als volgt verdeeld:BASEMENTVoorkamer, 2 opslagruimtes, stookruimte, tankruimte (6500 liter).Flat 1: woonkeuken, 2 slaapkamers, woonkamer, badkamer met douche en WC, voorkamer.BEGANE GRONDFlat 2: (hoofdwoning)Voorkamer, hal, kantoor, tegelkachel, bijkeuken, berging, WC, badkamer met douche, woonkamer met tegelkachel en uitgang naar het terras, keuken ook met uitgang naar het terras, slaapkamer.EERSTE VERDIEPINGFlat 3:Voorkamer, infraroodcabine, WC, badkamer met douche, keuken en woonkamer, beide met uitgang naar het balkon, 2 slaapkamers met uitgang naar het balkon en een garderobekamer.DGAppartement 4:Voorkamer, badkamer met douche/WC, slaapkamer, woonkamer met uitgang naar het balkon, berging.Terwijl de bovenste verdiepingen vanaf hun eigen balkon kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de bergen en de vallei, heeft de begane grond een grote tuin.Alle inventaris in het huis kan worden overgenomen als de koper dat wenst.Parkeerplaatsen voor auto's bevinden zich direct voor het huis.Onlangs is er ook een carport met twee parkeerplaatsen gebouwd.Ski In - Ski Out mogelijkheid (lift) op 200 meter afstand.Het huis ligt op een zuidhelling op de Roßberg in Neukirchen am Großvenediger. Op een perfecte locatie voor skiërs, toerskiërs of andere sneeuwliefhebbers, de skipiste ligt op slechts een paar meter afstand van het huis.Neukirchen am Großvenediger is idyllisch gelegen aan de voet van de Wildkogel. Het kleine dorp is de perfecte uitvalsbasis voor recreanten en sportliefhebbers op elk moment van het jaar. Omgeven door een prachtig berglandschap nodigt het gebied uit tot vele activiteiten in de frisse berglucht. In de zomer trekken vooral wandelaars, fietsers en fietsliefhebbers naar deze regio. In de winter biedt het gezinsvriendelijke skigebied de perfecte plek voor een heel bijzondere ski-ervaring. De beroemde Krimml watervallen of het kristalheldere, prachtige Blausee meer liggen vlakbij.De bekende steden Zell am See en Kaprun liggen op slechts 30-40 minuten rijden en zorgen voor afwisseling in de stad.De dichtstbijzijnde luchthavens zijn in: Innsbruck (iets meer dan 100 km) en Salzburg (op ca. 120 km afstand).

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID401026

ID makelaar2168

Prijs€ 1.290.000

Bouwjaar

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning