Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Saalfelden

Salzburg, Oostenrijk

€ 2.695.000

Woonoppervlakte 258m2
Perceeloppervlakte 1.202m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Wonen op het hoogste niveau in een van de mooiste huizen in Saalfelden-Dorfheim!Geniet van een droomachtig panorama aan alle kanten. Aan de ene kant zie je de top van de Kitzbüheler Horn en aan de andere kant de Kitzsteinhorn en het Steinerne Meer van Saalfelden.Het huis zit vol technologie die je het leven gemakkelijker maakt; plafondkoeling via componentactivering, gecontroleerde ventilatie van de leefruimte, volledig Loxone smart home-systeem, centrale stofzuiger tot en met een alarmsysteem met camerabesturing. Het huis is ook toekomstgericht wat betreft energievoorziening, want er is een PV-systeem op het dak en de warmtepomp voor schone energieopwekking bevindt zich in de kelder.Daarnaast maakt het huis indruk met zijn hoogwaardige inrichting met merkapparatuur en zeer hoogwaardige afwerking. Zowel binnen als buiten straalt het huis een puristische en tijdloze elegantie uit zonder koel over te komen. Met gezellige hoogtepunten zoals de open haard in de woonkamer of de sauna in het huis zijn ontspannende uren gegarandeerd.Grote ramen maken de kamers licht en vriendelijk. Zo kun je genieten van het geweldige uitzicht op de bijna ongerepte natuur zonder je privacy te hoeven opgeven.Buiten wacht je een prachtig zwembad met tegenstroomsysteem, dat te zien is vanaf twee ruime terrassen en een heerlijk vakantiegevoel oproept.Door de oriëntatie en de constructie van het huis kun je hier de hele dag van de zon genieten.Het huis ligt in de wijk Dorfheim, gemeente Saalfelden, op een absolute panoramische locatie.Saalfelden met zijn imposante uitzicht op de toppen van het Steinernes Meer is de dichtstbevolkte plaats van het district Zell am See.De stad heeft veel te bieden op het gebied van cultuur en sport, zoals het jaarlijkse "International Jazz Festival" of talrijke sportprestatiecentra, onder andere voor langlaufen, biatlon of Nordic combined. Fit blijven in de prachtige natuur van de regio is ook een absoluut hoogtepunt voor amateursporters. Skiërs hebben hier een ruime keuze aan uitstekende skigebieden, die snel met de auto te bereiken zijn.Het kunstmatige Ritzenmeer biedt ook recreatie- en zwemplezier in de zomer.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID401047

ID makelaar1775

Prijs€ 2.695.000

Bouwjaar

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Saalfelden

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning