Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Geschakelde woning in Mittersill

Salzburg, Oostenrijk

€ 950.000

Woonoppervlakte 230m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 7

Omschrijving

Dit charmante huis is als volgt ingedeeld:Kelder: 4 opslagruimtes, stookruimte, tankruimte (stalen tank).Begane grond: vestibule, hal, keuken, toilet, bijkeuken, slaapkamer, badkamer, woonkamer1e verdieping: Voorkamer, ontbijtruimte met uitgang naar het terras, WC, douche, 3 slaapkamers met douche/WC en uitgang naar het balkon, 1 slaapkamer met wastafel, 1 kinderkamerDG: Voorkamer, badkamer/WC, slaapkamer, woon-eetkamer-keuken, 2 bergruimtes.Het huis biedt ook de mogelijkheid om een privékamer te huren.Dit appartementencomplex ligt op een zonnige locatie dicht bij het centrum van Mittersill.Tussen het Nationaal Park Hohe Tauern en de Kitzbüheler Alpen ligt de stad Mittersill, met ongeveer 5.400 inwoners. Ondanks het feit dat Mittersill als stad wordt aangemerkt, heeft het zijn charme als klein bergstadje weten te behouden.Bijna om de hoek liggen de beroemde Kitzbüheler Alpen met 170 kilometer aan skipistes. Een bijzonder hoogtepunt is de gondellift met drie kabels, die je in één keer naar de Streif brengt, op 400 meter hoogte.In de zomer kun je ook toppen beklimmen en het activiteitenaanbod wordt perfect gecompleteerd door wandel- en fietspaden.Mittersill is echter niet alleen in trek bij wintersporters, maar heeft ook veel te bieden in de zomer.Geniet van een rondje golf te midden van de imposante bergwereld van het Nationaal Park Hohe Tauern op een volledig vlak en gemakkelijk toegankelijk terrein met 18 holes.Ook de infrastructuur van Mittersill is indrukwekkend. Naast de Tauernklinikum Mittersill zijn er ook tal van kleuterscholen en scholen tot en met Matura-niveau.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID401050

ID makelaar2188

Prijs€ 950.000

Bouwjaar

Woningtype Geschakelde woning

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Mittersill

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning