Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Rauris / Wörtherberg

Salzburg, Oostenrijk

€ 390.000

Woonoppervlakte 87m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Het nieuwbouwproject "Arany im Raurisertal" overtuigt met goed ontworpen huizen en appartementen, die zich op een geweldige locatie bevinden, inclusief hun moderne uitrusting. De naam "Arany", wat goud betekent, is bewust gekozen. Eeuwenlang werd Rauris beschouwd als het centrum van de goudwinning. Want een eigen huis is net zo waardevol als het goud uit de Tauern!De plattegrond van de in totaal 2 rijtjeshuizen en 3 appartementen biedt een perfecte indeling van de ruimtes.Er wacht u een hoog wooncomfort dankzij de hoogwaardige uitrustingsdetails. De stabiele basis in baksteenbouw met volledige warmte-isolatie zorgt hiervoor. Alle kamers worden voorzien van stadsverwarming, zodat je vloerverwarming een behaaglijke, comfortabele warmte belooft.Deze bijzondere flat biedt vooral ruimte voor gezinnen. De woonoppervlakte van ca. 87 m² is verdeeld over 4 kamers met een grote woonkeuken en toegang tot het balkon. De ramen van vloer tot plafond zorgen voor een lichte, vriendelijke en aangename sfeer in het huis. Bovendien is er op dit niveau een voorkamer met een gastentoilet en een praktische berging. In totaal zijn er 3 slaapkamers en een grote badkamer met ligbad en wasmachineaansluiting. Bovendien hebben de twee slaapkamers op het westen toegang tot het balkon.Inbegrepen in de aankoopprijs zijn 2 carport parkeerplaatsen met aangrenzende berging.De bouw is al begonnen - de geplande oplevering is in het najaar van 2023.De visualisaties zijn alleen ter oriëntatie en het uitzicht kan nog enigszins worden gewijzigd.Je nieuwe huis wordt gebouwd op een rustige, zonnige locatie op een heuvel met een droomachtig uitzicht op de omliggende bergen en in de mooiste, idyllische omgeving. Te midden van het fabelachtige Goudgebergte in het Nationalpark Hohe Tauern biedt de gemeente Rauris de ideale plek om te wonen. De schilderachtige gemeente in het gouden dal van de Alpen betovert met haar unieke natuurschatten en biedt een hoge levenskwaliteit voor jong en oud. De combinatie van een goede infrastructuur en eersteklas vrijetijdsvoorzieningen in harmonie met de natuur maakt het leven in Rauris zo de moeite waard.De echte en natuurlijke wereld van avontuur ligt direct voor de deur. Hier komen actieve genieters het hele jaar door aan hun trekken. In de zomer lokken talrijke wandel- en fietspaden, sappige alpenweiden en donderende watervallen je met heerlijke ervaringen in de frisse berglucht. Terwijl kristalheldere bergbeekjes of het nabijgelegen buitenzwembad Sonnblick voor welkome verkoeling zorgen, vooral op warme dagen.In de winter biedt het eigen skigebied idyllische afdalingen. Het dalstation van de Hochalmbahnen is in een paar minuten te bereiken. Het klimaatvriendelijke skigebied scoort met perfect geprepareerde pistes voor het hele gezin en een betoverend winterlandschap. Verder zijn er winkelmogelijkheden, cafés en restaurants en scholen en artsen in de directe omgeving.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID401061

ID makelaar2259

Prijs€ 390.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Rauris / Wörtherberg

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning