Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Saalbach

Salzburg, Oostenrijk

€ 389.000

Woonoppervlakte 49m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 1

Omschrijving

BUY-TO-LET ALPIN STYLE APPARTEMENT!Tussen de Schönleiten kabelbaan en de Schattberg lift, belichamen de 26 appartementunits van het Aparthotel Avenida Mountain Lodges Saalbach de charme van Oostenrijk met zijn gezelligheid en warmte en stralen tegelijkertijd moderniteit uit door middel van stijlvolle interieurs.Modern interieur en designelementen in Oostenrijkse stijl zorgen voor een heel speciale feelgood sfeer in dit appartement. De gezellige en smaakvolle inrichting zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.Dit appartement bestaat uit 1 slaapkamer en 2 badkamers met bad en douche. De woon- en eetkamer is ingericht met een grote eettafel, een open design keuken en een grote slaapbank. Vanuit de woonkamer en de slaapkamer heb je direct toegang tot het grote terras en de tuin. Hier kun je genieten van de zon en het uitzicht op de omliggende bergen. Het appartement is volledig ingericht in charmante alpine stijl.Comfortabele boxspringbedden zorgen voor een rustgevende en aangename nachtrust.Verder beschikt het hotel over een wellnessruimte met sauna, infraroodcabine ontspanningsruimte en een restaurant bar.Op de begane grond vind je een vrij toegankelijke wasruimte met wasmachines en drogers en een skiberging met kluisjes en laarzenwarmers.Bovendien profiteer je tijdens het winterseizoen van een gratis pendeldienst met de skibus.De verkoopprijs is netto plus 20% btw. De btw wordt dienovereenkomstig in rekening gebracht als voorbelasting voor commerciële verhuur.Veel ruimte voor gezelligheid en aandacht voor detail maken deze designsuite tot je ideale accommodatie in Saalbach en zorgen voor een echte alpine levensstijl.De gemeente Saalbach-Hinterglemm geniet niet voor niets zowel regionaal als internationaal grote populariteit. Vooral de prachtige pistewereld is beroemd, met 270 km perfect geprepareerde pistes en 70 kabelbanen en liften, evenals een verlichte piste, die uitnodigen tot optimaal skiplezier. Het aanbod wordt gecompleteerd door langlaufloipes, rodelbanen en, in de zomer, wandel- en fietspaden.In de gemeente vinden ook jaarlijkse evenementen plaats zoals de "Sneeuwmobiel Saalbach Hinterglemm", de "Harley-Davidson Meeting" of "Rave On Snow", om er maar een paar te noemen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID401063

ID makelaar2163_2

Prijs€ 389.000

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Saalbach

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning