Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Daya Nueva

Alicante, Spanje

€ 239.000

Woonoppervlakte 86m2
Perceeloppervlakte 154m2
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

BUNGALOWS NUEVA DAYA – IN COSTA BLANCA.Wij bieden de mediterrane levensstijl, bungalows allemaal op één niveau. Geniet van de geneugten van een landelijke en gezonde omgeving. Nueva Daya Bungalows zijn gelegen in Daya Nueva, een klein dorpje in het zuiden van de provincie Alicante, gezegend met het hele jaar door zonneschijn.JE DROOMHUIS WACHT OP JOU en is de perfecte mix tussen een ontspannen en comfortabele landelijke levensstijl en de levendige kustgebieden van de Costa Blanca.Nieuwbouw bungalows, allemaal op één verdieping in het nieuwe gedeelte van Daya Nueva, op korte loopafstand van het centrum van de stad. 2 slaapkamers, 2 badkamers, solarium en privé zwembad. Eet/woonkamer met open keuken, veel lichtinval, terras en trap naar solarium/dakterras. Inbouwkasten in beide slaapkamers en hoofdslaapkamer met en suite badkamer en openslaande deuren naar het terras en het zwembad.In een nieuwe rustige woonwijk, ongeveer 10 minuten van de prachtige witte zandstranden van La Marina del Pinet en Guardamar del Segura. Gemakkelijke toegang tot de snelweg A-70 en ongeveer 25 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID403350

ID makelaarCBS19790

Prijs€ 239.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3159

Plaats Daya Nueva

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Mijn2ehuis.nl

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning