Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

lalyssos Sea Side Villa’s

Zuid Egeïsche Eilanden, Griekenland

€ 479.000 - € 579.000

lalyssos Sea Side Villa’s

  • Luxe afgewerkte Griekse stijl villa’s

  • Op steenworp afstand van zee

  • Ruime percelen met zeezicht

Op een steenworp afstand van het strand van Ialyssos, een zeer geliefde badplaats op nog geen 6 kilometer afstand van Rhodos-stad, liggen de Ialyssos Sea Side Villa’s. Het project zal bestaan uit 5 villa’s, allemaal met eigen privé zwembad. De villa’s zullen beschikbaar zijn in opties van 3 of 4 slaapkamers met 2 of 3 badkamers. Alle villa’s zullen een ruim terras hebben met uitzicht op zee.

Elke villa wordt uitgerust met airconditioning en huisautomatisering, zodat bewoners verschillende aspecten van hun villa kunnen regelen en automatiseren en tegelijkertijd gemak en energie-efficiëntie bieden. De keukens hebben elektrische apparatuur van hoge kwaliteit, zoals een oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, afzuigkap en inductiekookplaat, wat een functionele en moderne ruimte garandeert om te koken en te genieten van maaltijden met familie en vrienden.

Alle villa’s kunnen nog aangevuld worden met extra opties, zoals jacuzzi, buitenkeuken met bbq en pizzaoven, buitendouche en pergola.

Ialyssos Sea Side Villa’s ligt op een gunstige locatie; dichtbij het strand met helder blauw water en gelegen in een bruisend dorp met een breed scala aan diensten en voorzieningen, zoals authentieke restaurants, (souvenir)winkels en supermarkten.

Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar heeft Rhodos een lang verhuurseizoen, wat loopt van april t/m oktober. De afgelopen jaren is Rhodos ook duidelijk in populariteit gestegen. Zo waren er in 2022 8% meer toeristen dan in 2019. Door ons uitgebreide lokale netwerk kunnen wij u helpen de eventuele verhuur uit handen te nemen. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw rendement.

Bent u enthousiast geworden over ons project? Neem dan contact met ons op via het formulier.

Gegevens

Project ID404477

Prijs€ 479.000 - € 579.000

Aantal units 5

Woonoppervlakte 100 - 125m2

Perceeloppervlakte 400 - 1000m2

Verwachte rendement 10%


Brochure aanvraag

Wil je meer informatie over dit project met o.a. een overzicht van alle beschikbare woningtype, verwachte huuropbrengst en vaste lasten! Vraag vrijblijvend een brochure aan. Brochure aanvragen



Aangeboden door:

Second Home Rhodos

Contactformulier

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in dit project

Bekijk alle woningen
terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop dit project