Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Appartement in Kaprun

Salzburg, Oostenrijk

€ 706.213

Woonoppervlakte 91m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Dit hoogwaardige nieuwbouwproject ligt in een adembenemende omgeving.In totaal worden hier 7 exclusieve appartementen gebouwd, die je zullen verrukken met hun comfortabele inrichting en stijlvolle architectuur in duurzame constructie. Het geslaagde contrast tussen prachtige natuursteen, warme houten elementen en elegant glas geeft de sfeer een heel bijzondere charme. Ramen van vloer tot plafond creëren een lichte en open feelgoodatmosfeer, terwijl royale open ruimtes je optimaal laten genieten van de fantastische locatie.De hoeksteen van je nieuwe huis wordt gevormd door duurzame bouwmaterialen, energiezuinige, eersteklas constructie en zorgvuldig geplande plattegronden. De exclusieve condominiums inspireren met tal van doordachte en stijlvolle details:- Prachtige Oostenrijkse parketvloeren- Elegant porcellanato van de hoogste kwaliteit- Stijlvol sanitair, inclusief een duobad en douches op de begane grond- Vloerverwarming met individueel regelbare kamerthermostaten- Innovatieve jaloezieën met moderne afstandsbediening- Merkramen met eersteklas driedubbele thermische beglazing- Wateraansluitingen op de ruime terrassen en balkons- Hoogbeveiligde toegangsdeuren en geavanceerde video-intercomsystemen- Efficiënte luchtwarmtepompverwarming en fotovoltaïsch systeemOp een unieke locatie, direct naast het kasteel van Kaprun en omgeven door het adembenemende berglandschap, worden deze moderne en comfortabele wooneenheden gebouwd. Ondanks de aangenaam rustige ligging ben je snel in het centrum van Kaprun, waar je restaurants, lokale leveranciers en alle benodigdheden voor je dagelijkse behoeften vindt.Samen met Zell am See is Kaprun een van de belangrijkste toeristische regio's van Oostenrijk. Het gletsjergebied Kitzsteinhorn op 3.203 m staat bekend als Europees sportgebied en biedt bijna het hele jaar door skiplezier. De hooggelegen stuwmeren op een hoogte van ongeveer 2.000 meter en het bijzondere hoogtepunt, de Sigmund Thum kloof, zijn slechts enkele van de diverse natuurlijke schoonheden van deze regio.De nieuw gebouwde Tauern Spa biedt rust en ontspanning. Op cultureel gebied is Schloss Kaprun een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de stad en met zijn middeleeuwse flair een zeer bijzondere locatie voor vele evenementen.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID404626

ID makelaar2366_1

Prijs€ 706.213

Bouwjaar

Woningtype Appartement

Type bouw Bestaande bouw

Adres

Plaats Kaprun

Land Oostenrijk

Regio Salzburg

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Ferstl Immoblien GmbH

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning