Bezoek de beurs

25 - 26 Januari 2025 | Mecc Maastricht | 10:00 – 17:00 uur 21 - 23 maart 2025 | Jaarbeurs Utrecht | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Elviria

Malaga, Spanje

€ 1.295.000

Woonoppervlakte 208m2
Perceeloppervlakte 1.049m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 4

Omschrijving

Deze woning is gelegen in Elviria, op slechts 2 minuten rijden van allerlei voorzieningen, enkele van de beste stranden van Marbella en de beroemde strandclub Nikki Beach. De afrit Elvira biedt directe toegang tot de N-340 richting Malaga en richting Marbella.

Deze moderne villa met 2 verdiepingen is ontworpen met het oog op een optimale verdeling van de ruimte, natuurlijke verlichting en ventilatie in alle kamers, en met de perfecte exploitatie van elke vierkante meter van het huis, wat betekent: geen verspilling van ruimte of energie!

De entree van de villa komt uit in een ruime hal met garderobekasten, leidend naar de ruime woonkamer met open keuken met geïntegreerd kookeiland. Grote energiezuinige ramen van vloer tot plafond geven u directe toegang tot het zwembad en de tuin. Er is tevens een gastentoilet op de begane grond. Een prachtige woonkamer is ontworpen om ten volle te genieten en na te denken over de prachtige uitzichten die de Costa del Sol te bieden heeft.

Een zwevende glazen trap leidt u naar de bovenverdieping waar u twee grote slaapkamers vindt met een gedeelde badkamer en veel ingebouwde kastruimte. Een hoofdslaapkamer is voorzien van een ensuite badkamer en een grote inloopkast.

Via een goed ontworpen trap heeft u vanaf de eerste verdieping rechtstreeks toegang tot het dakterras. Het dakterras is voorzien van pre-installatie voor zonnepanelen.

Er zijn veel flexibele mogelijkheden voor u als koper van dit project. De bouwvergunning is in maart 2023 aangevraagd en wordt binnenkort verwacht. U kunt een volledige kelder toevoegen met bioscoopkamer/speelkamer, wasruimte, aparte keuken, wijnkelder, sauna en mogelijkheid om extra kamers te maken. De villa is tevens zo ontworpen dat u eenvoudig een 4e slaapkamer op de begane grond kunt realiseren.

Het buitenterrein biedt ruime overdekte terrassen, een prachtig privézwembad en een aangelegde tuin plus uw eigen privéparkeerplaats voor twee auto’s, verbonden aan de villa.

Slaapkamers: 4, Badkamers: 3, Bebouwd: 208m², Perceel: 1042m

Prijsbeschrijving
Vrijstaande villa met 4 slaapkamers voor € 1.295.000,-

Extra omschrijving
POPULAIR GEBIED GOED UITZICHT OP ZEE EN BERGEN DICHT BIJ VOORZIENINGEN EXCLUSIEF AANGEBODEN ONTWERP OPEN EN VOLLEDIG INGERICHTE EN UITGERUSTE KEUKEN MET SIEMENS-APPARATUUR AIRCONDITIONING DOOR AEROTHERMIE HUISAUTOMATISERINGSSYSTEEM OPTIONELE VLOERVERWARMING BESCHIKBAAR PRIVE ZWEMBAD PRIVÉ-TUIN OPSLAGRUIMTE GARAGE

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID405490

Prijs€ 1.295.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Specificaties

Zwembad Ja

Airconditioning Ja

Tuin Ja

Parkeerplaats Ja

Garage Ja

Adres

Plaats Elviria

Land Spanje

Regio Malaga

Regio Costa del Sol

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Spanje Specials

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning