Bezoek de beurs

4 - 6 oktober | Brabanthallen Den Bosch | 10:00 – 17:00 uur

Info aanvraag

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Terug naar overzicht

Vrijstaande woning in Finestrat

Alicante, Spanje

€ 650.000

Woonoppervlakte m2
Perceeloppervlakte 0m2
Aantal badkamers 3
Aantal slaapkamers 3

Omschrijving

Nieuw project van designvilla´s in de populaire stad Finestrat, op slechts 5 minuten rijden van het spectaculaire Poniente-strand in Benidorm. Alle dagelijkse diensten zijn te vinden in het winkelcentrum La Marina in Finestrat, dat erg dichtbij ligt. Het noordelijke deel van de Costa Blanca is goed verbonden met de snelweg AP-7, tussen Alicante en Valencia.

De twee verdiepingen tellende villa´s zijn gebouwd op kavels van 413m2 en hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers en twee privédakterrassen. De lichte en ruime woonkamer combineert de woonkamer en eetkamer met de keuken op de begane grond. De woonkamer komt uit op het terras van 200m2, waar ruimte is om een privézwembad te bouwen. Een tweepersoonsslaapkamer en een badkamer bevinden zich ook op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 2 tweepersoonskamers met eigen badkamer, elk met toegang tot een terras. Het grote dakterras is ideaal om te genieten van het uitzicht.

De villa´s beschikken over een volledig geïnstalleerde airconditioning met een centrale thermostaat, vloerverwarming in de badkamers, een video-intercomsysteem en privéparkeergelegenheid op het perceel. Optionele extra´s zijn een privézwembad of een ontspanningsruimte op het dakterras.

Open volledige omschrijving

Gegevens

Woning ID406030

ID makelaarA-2090005

Prijs€ 650.000

Bouwjaar

Woningtype Vrijstaande woning

Type bouw Nieuwbouw

Adres

Postcode 3509

Plaats Finestrat

Land Spanje

Regio Alicante

Regio Costa Blanca

Bekijk profiel

Aangeboden door:

Medland Spanje

Meer informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang meer informatie over deze woning van de aanbieder.

Aanhef*

Ik geef toestemming aan Second Home om mijn gegevens te gebruiken voor het vinden van de perfecte match op het gebied van vakantiewoningen en ga ik akkoord met de privacy voorwaarden.

Woningen in de regio

terug naar boven
Bewaren
Ik verkoop deze woning